Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Najgłupszy topik na kafe ..............!

Polecane posty

Ranking najgłubszych topików na kafe ;) Oczywiście pomijając moje topiki bo ONE są bez konkurencyjne :classic_cool: Czy macie jakies swoje typy ? :classic_cool:

Gość bluszczyk
ja to lubie topiki Oranżadki :D:D:D:D

jeśli nie odpowiada ci połykanie lub próbowałaś i to było złe doświadczenie to możliwe, że pomoże ci trenowanie połykania w bezpiecznym i spokojnym otoczeniu kopca. no ale jak trenować połykanie bez robienia i brania do ust? oto kilka wskazówek jak można zrobić sobie symulacje. możesz ćwiczyć we własnym tempie aż poczujesz się gotowa do prawdziwego połykania. możesz dodać bazylii. :classic_cool:

Gość fruniemy kutasami nad chmurami
6/9 oOo OIO 0O0 :p I- L mniam

Gość wielkie ptaszysko
jak się stawia to pszewraca ludzi

z bazylią i oregano to ja robię pizzę, dla smakoszy owych ziół mogę posypac i piczkę ;) a najlepiej OzP wychodzi mi pod kopcem kreta :classic_cool:

Gość a czy w dziurze
było kiedykolwiek bezpiecznie ?

specjalny sos najpierw musisz przygotować sobie coś podobnego do spermy. pomimo tego, że możesz sprawić by twój facet spuścił się do słoika byś mogła trenować z prawdziwą spermą, to jednak smak i konsystencja pogarsza się z czasem po opuszczeniu ciała. dlatego połykanie starej spermy nie pomogłoby za bardzo w przezwyciężeniu niechęci.oregano nie dodawaj :)

Gość vagina dentata
zjem was kutasy!!

Jest kilka substancji, które mogą zastąpić spermę. Ze zwykłym jogurtem jest prawdopodobnie najłatwiej i najsmaczniej. Trzebaby jednak upewnić się, że nie będzie zbyt słodki ani waniliowy. Puszkowane skondensowane mleko też może okazać się pomocne. Dodaj szczyptę soli by zasymulować lekko słony smak spermy. Spróbuj ¼ łyżeczki soli na pół filiżanki jogurtu lub puddingu. Wieliczka wita Was. :p

Gość vagina dentata
(*dla głupich i niedouczonych) po łacinie- cipa uzębiona:)