Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happiness...

Mówcie co chcecie, ale zauwazyłam ostatnio że najlepsi faceci maja przeciętne...

Polecane posty

Gość taka jedna przecietna
i wogole co to za tekst ''czy masz okay w glowie''????? Zapytam Cie o to samo!

uroda przemija za trzydziesci lat zostana nam tylko rozmowy, zdjecia i wspomnienia ;)

Leo no wlasnie....sledze ta zazarta dyskusje i wybacz, ale nie zrozumialam Twojej wypowiedzi w stosunku do ,, takiej jednej przecietnej,,....o co kaman?

Gość gdzieś przeczytane
Zgrabny tyłek nie jest dany raz na całe zycie...Po trzydziestce przydałaby się też osobowosć 🖐️

Gość dsio
"Przeciez nie od dziś wiadomo, że najlepsi faceci już pozajmowani." rownie nie od dzis wiadomo, ze najlepsze dupeczki sa pozajmowane

Gość happiness...
oczywiście piekne sa zarozumiałe i puste, a wszystkie brzydkie mówią jak to sie liczy ich piekny charakter

Gość happiness...
a co do mnie to nie jestem sama, to jak wygladam to niewazne... pisze prace na ten temat i wiekszosc odpowiedzi jest taka jakiej sie spodziewałam - niestety

Gość Leo1975
Jaki rozmiar jest 44 ? ja sie nie znam na kobiece rozmiary, ale dla mnie sie wydawalo ze jest ogromne. 8, 10, 12, 14 to sa szczuple jeszcze, czy cos mi sie pomylilo ?

Gość Leo1975
Oh to przepraszam :(

Leo, 44 to 14 i wierz mi to juz nie jest szczuply rozmiar;)

Gość Leo1975
Jest taki na granicach rozmiar, "taka kobieta to nie jest zbudowana na predkosc tylko na komfort", mozna tak grzecznie okreslic, chyba :)

happiness-> czyli jaka? Nie spotkałam się z mnogością jawnych stwierdzeń, że jak piękna to głupia. Raczej, że piękno dla każdego znaczy co innego.

Gość MaciejMaciej
Piękne dziewczyny są często za bardzo wymagąjące, przemądrzałe, kłótliwe.. i nie potrafią kochać... okazywać uczucia... To może tylko moje odczucia... ale na własnej skórze tego doświadczyłem.. teraz mam dziewczynę nie wygądającą jak modelka... ale dla mnie jest najpiękniejsza na świecie... osobiście nie mógłbym być z kobietą otyłą, więc tego nie rozumiem... uprawiam aktywnie sport i zdrowy styl życia jest dla mnie bardzo istotny... Tak samo nie akceptuje palenia tytoniu... A cała reszta... np. ubiór... moja Kobieta nie musi podążać za modą... nawet lepiej jeśli jest skromna... wtedy wiem, że tylko dla mnie chce być piękna...

Gość MaciejMaciej
Jak dla mnie... Cechy istotne u kobiety to: inteligencja dbanie o zdrowie no... cóż... wysoka musi być... bo ja mam 190cm... reszta nie jest istotna... reszta... tylko dobre serce i ciepło...

Maciej, mysle, ze jest duzo racji w tym co piszesz, piekne kobiety potrafia byc potworami, znalam taka jedna, wyglada jak Eva Longoria (bardzo podobna z twarzy, figura identyczna i opalona) ale jej maz jest z nia bardzo nieszczesliwy, ma napady zlosci, jest klotliwa, wladcza i nie szanuje ludzi, zawsze dostaje czego chce i jesli cos pojdzie nie po jej mysli urzadza sceny z piekla rodem.

Gość Invisible Kid
Może te "przeciętne" dziewczyny biorą sprawy w swoje ręce i jak widzą fajnego mężczyznę to nie czekają tylko działają. A te piękne i super laski myślą, że książę z bajki będzie je zdobywał. Mnie się wydaje, że tak w wielu przypadkach jest, bo przecież ci super kolesie mogą być nieśmiali a tak dziewczyna może mieć więcej odwagi.

\"taka kobieta to nie jest zbudowana na prędkość tylko na komfort\" bardzo mi się podoba to zdanie, pewnie dlatego, że sama mam rozmiar 44... heheh jednak akceptuje siebie taką jaka jestem i już. Czasem pomarudze, że tu i ówdzie mam za dużo sadła ale mój facet zaraz mi to wybija z głowy. Jednak ja to jestem szczęśliwa.... i życzę tego KAZDEMU

Gość paprota
ja tez sie kiedyś tak nad tym zastanawiałam , ale teraz myśle , że ludzie dobierają sie pod względem intelektualnym. Jakoś nigdy nie spotkałam faceta typu dres z dziewczyną nieumalowaną skoromną intelektualistką. W sumie mam takiegio kierownika w pracy ciacho koło 30 widziałam jego zonę taka normalna kobieta dosyc skromnie, ale gustownie ubrana, po rozmowie widac ze sympatyczna i inteligentna, więc widać miłośc to nie tylko wygląd , ale wspólne zainteresowania , pasje , spojrzenie na świat. Mówisz , ze one są przeciętne , ale dla zakochanego faceta taka kobieta jest ponadprzeciętne. Mam przyjaciółke , ktora wcale nie jest ideałem uważa ze ma za grube nogi a jej facet szaleje na punkcie jej nóżek uwielbia jak ona nosi spódniczki, mówi o niej moja miss , moja księżniczka . I tez słyszałam jak niektórzy mówili że on taki przystojniak mógłby miec ładniejszą, ale ja znająć ich widze ze oni mają podobny tok myślenia , wyznają podobne wartości i na tym opiera sie ich związek.

Gość brat_niedwiedz
🖐️:D

Gość ja zauważyłam
Natomiast że kobiety i mężczyźni mają zupełnie inny gust w stosunku do kobiet. Dziewczynom zazwyczaj podobają się modnie ubrane chudziny z małymi piersiami natomiast facetom bardzo często w oko wpadają takie właśnie szaraki. Wiele razy słyszałam jak moi koledzy podniecali się urodą jakieś dziewczyny a gdy ją poznawałam okazywało się że to taka przeciętna z małym wcięciem w talii z płaską pupą, i zwyczajną buzią bez makijażu. Widocznie chodzi o to coś czego inne kobiety nie widzą. Faktem jest jednak że tłumaczenie sobie: jestem za piękna i mężczyźni się mnie boją jest bez sensu. Ja znam 2 dziewczyny wyglądające jak modelki i zawsze są z kimś w związku.

Ten temat juz był dziś przerabiany na innym topiku. Jest tam jedna wypowiedź, która kwituje wszystko ( bardzo dobra wypowiedź). Szukajcie a znajdziecie ... :) :) :)

Gość Myniu
A ja wam cos powiem....jestem facetem....dziewczyny mówią ze atrakcyjnym....ale ja tak o sobie nie mysle....zawsze dziewczyny podchodzą do mnie na dyskotece....2 lata temu poznalem dziewczyne....dla mnie ta jedyna na cale zycie....super ladna laska, mądra itd. itp.....ciągle powtarzala jak bardzo mnie kocha i ze zawsze chce ze mną byc....az tu nagle wyjeżdza z hasłem ze mnie juz nie kocha i nie chce zebym przyjeżdzal:((....zawsze bylem wobec niej w pożądku....jak tylko mnie potrzrebowala bylem przy niej....a ona tak poprostu chce mnie zostawic....mysli tylko o sobie.....i wcale sie nie dziwie facetom ze wolą "brzydsze" dziewczyny....taka laska jest mniej pewna siebie....i napewno bardziej doceni to co ma....nie skrzywdzi....ladna dziewczyna mysli ze moze miec karzdego, flirtuje z innymi....nie obchodzą ja uczucie innych....wiem po sobie bo mam straszne kompleksy....choc jak mówia nie sluszne....dobrze radze....doceniajcie i szanujcie takich facetów....znam takich wielu....

Gość lolita222
a to prawda i na odwrót dużo facetów twierdzi ze ladne dziewczyny maja brzydali...ale tak juz bywa cos za cos ...ty mi dajesz urode a ja Tobie co innego i jesteśmy kwita:))Bo jak dwie piękniości sie zbiora to i tak sie będą kłócić o konkurencje hahaha:)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin