Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka z radomia

mam 22,5 lata i nigdy nie bylam u ginekologa

Polecane posty

Gość anulka z radomia

czy to obiach ?:P

Gość anulka z radomia
wydaje mi sie ze kobiety są nienormalne skoro pozwalają im zaglądac w pipe

Gość anulka z radomia
dobrze sie czuje nie czuje zadnych swiądów,uplawów podmywam sie szarym mydlem i jak narazie jest ok :)

Gość qweertaa
ja pierwszy raz byłam jak miałam 19 i gin się dziwił że nigdy wcześniej nie byłam, powiedział że od 17 powinno sie chodzic regularnie ;)

Gość Ja mam 25
i też nie byłam... Wiem, że powinnam już dawno, ale jakoś nie mogłam się zebrać i nic mi nie dolegało. Teraz czuję, że powinnam... Nie to, że coś sie dzieje, ale tak po prostu. Ale szczerze mówiąc jest mi trochę głupio się przyznać lekarzowi, że to mój pierwszy raz... A im później, tym trudniej...

Gość anulka z radomia
haha :) jak mi nic nie dolega to nie widze potrzeby by iść, a giny to pewno chcą tylko w pipie grzebac i dlatego strasząh :)

Gość anulka z radomia
a coś mi sie obiło o uszy :) ale sama siebie kontroluje, wiem kiedy coś mi dolega, gdy nie moglabym juz poradzic sobie z prolemem sama to wtedy bym poszla

ja ostatnio też nie miałam żadnych objawów ginekologicznych a przy okazji usg jamy brzusznej wykryto torbiel na jajniku

Gość anulka z radomia
no ale kiedys ginekologów nie bylo i torbielów też. Dopiero jak zaczęla sie rozrastać ta galąz to zaczęly przybywac nowe choroby

Gość anulka z radomia
a wogole co ile miesięcy odwiedzacie ginekologa?

Gość anulka z radomia
jaka prowokacja?? nie bylam w zyciu u ginekologa :( ale swietnie sie czuje :) to co ile chodzicie to niego? wystarczy raz na rok?

Gość kosmebhp
ja poslzam po raz pierwszy, gdy mialam 23 lata

Gość anulka z radomia
Tony, witaj w klubie :D🖐️

Gość A ja mam 25
No dobra, prowokacja czy nie i pomijając momentami głupawe wypowiedzi autorki, to może ktoś mi podpowie, co powiedzieć lekarzowi?? Jest mi coraz trudniej się zmobilizować... Wiem, że powinnam już dawno, więc nie musicie mi tego uświadamiać...

Gość sussina
gówno wiesz, co ci dolegav :o a jak już sama zauważysz pewne objawy, to będzie za późno. niedoleczone infekcje, tak błahe a początku, mogą przejść w stan utajenia i być w późniejszym czasie przyczyną np. niepłodnosci. no, ale ty wszystko wiesz i na wszystko masz sposoby :P po prostu jesteś głupią, tchórzliwą istotą :P

Gość plllllllllorka
ja chodze częście ze względu na tabletki anty

Gość A ja mam 25
kosmebph ==> I co Ci powiedział??

Gość anulka z radomia
dlaczego glupie wypowiedzi :( a skąd on wogole moze wiedziec czy jestes pierwszy raz czy kolejny ? przeciez mozna chyba powiedziec ze bylo sie juz w innym miescie prywatnie? czy on to ma gdzies zapisane?

Gość kosmebph
wyśmiał mnie :(

Gość pipi987
możesz skłamac ale wtedy nie będzie ci mówił co robi a przy pierwszym razie zawsze wszystko wyjaśnia

Gość anulka z radomia
Tony ale my tez nie chodzimy do cipologa :(

Ja mam 25 - poprostu powiedz, że to pierwszy raz i już, zależy od lekarza, może walnąć jakis komentarz

Gość kosmebhp
A nic..zbadal mnie i tyle. Wszystko ok. Wtedy jeszcze bylam virgo. Od jakiegos czasu nie jestem i czuje, ze powinnam zrobic swoja pierwsza cytologie. Babka pytala, czy uzywam tamponow. Powiedzialam, ze tak. A poniewaz ona miala drobniutkie paluszki, zaproponowala, ze zbada mnie jak osobe wspolzyjaca. Da sie przezyc.

Gość sussina
dobra, przyznaję się - chodzę do gina bo nie mam faceta, a lubię, jak mi ktoś w piczy pogrzebie ;)

Gość anulka z radomia
ale co ma mi wyjaścniac ze grzebie mi w pipie i widzi ....? no wlasnie co

Gość kosmebhp
podszywacze, wypad! Kulturalny lekarz Cie nie wysmieje. Zreszta ja mam takie usposobienie, ze ze wszystkiego zartuje i z rozbrajajaca mina poinformowalam, ze nigdy nie siedzialam na takim fotelu:)

Gość anulka z radomia
u mnie w okolicy to sami faceci ginekolodzy są jescze tacy po 30 przy ktorych bym sie chyba spalila ze wstydu, wogole sobie nie wyobrazam jak mozna z rozkraczonymi nogami siedziec przed nosem obcego faceta i on mnie maca w środku :O mam taki nie do pokonania lęk, moze gdyby byla jakas kobieta bym sie przemogla