Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka z radomia

mam 22,5 lata i nigdy nie bylam u ginekologa

Polecane posty

nawet jak jestes diewicą, czasem jest tak, ze budowa błony pozwala zrobić cytologię ja sie przyznaję ze poszłam pierwszy raz jak mialam 20 lat ja bede miała corkę to pojde z nią wcześniej, moja mama niestety tego mi nie zaproponowala...

Gość anulka z radomia
nigdy nie pokaze obcemu facetowi swojej pipki :(

Gość anulka z radomia
a co robicie gdy on wam grzebie w pipie? patrzycie na niego? na sufit czy na swoje kolana? ja bym nie wiedziala co ze wzrokiem zrobic :(

Gość anulka z radomia
jak będe rodzila to będe krzyczec drzec sie i wyzywać ich ze grzebią mi w pipie :)

Gość ola23...
ale co on grzebie koboity wsadzi ci patyczek jak taki co czyszczenia ucha pobierze probke do badania przycisnie brzuch czy cie nei boli moze palcami wybadac ale tego sie nei czuje jedyne co mozesz poczuc to jak jestes w ciazy i masz usg dopochwowe bo wtedy wsadza ci cos jak wibrator w prezerwatywie i kreci ci tym wiec to jest neimile ale jak nie jest sie w ciazy to nic nie robi bolesnego

Gość ja mam ładniejszą
to nieprzyjemne uczucie, a w odp na jedno z poprzednich pytań to patrzysz na sufit bo głowe masz przecież położoną na tym fotelu ;)

Gość Jupijej
Przecież to nic strasznego,ja chodzę do ginekologa odkąd rozpoczęłam współżycie,wszystko mi jedno czy do mężczyzny czy do kobiety ginekologa. Chcę wiedzieć czy nic mi nie dolega,świadomie zabezpieczać się przed ciążą itp. Nawet nastolatki powinny się badać...

Gość borgiel
ty gupia torbo to zrób sobie okres i idż