Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka z radomia

mam 22,5 lata i nigdy nie bylam u ginekologa

Polecane posty

Gość A ja mam 25
Wyśmiał?? No ok, ja rozumiem, że może zwrócić uwagę, zapytać, dlaczego tak późno... Ale wyśmiać?? To jakiś cham ostatni musiał byc...

Gość kosmebhp
krazy opinia, ze faceci sa delikatniejsi. Nie masz sie czego bac i wstydzic. To nie jest facet, tylko lekarz. Tzn w momencie badania.

Gość kosmebhp
z tym wysmianiem to byl podszyw. Nie zwracaj uwagi. Przeczytaj moje pozniejsze wypowiedzi

Gość A ja mam 25
Tu nie chodzi o strach i wstyd (no może troszkę) a raczej o to, że mam problem z zebraniem się... Zresztą ja ogólnie rzecz biorąc unikam lekarzy... Wiem, to błąd, ale tak już mam. A dziewicą nie jestem, więc wiem, że tym bardziej powinnam u gina już dawno wylądować...

Gość anulka z radomia
ale ja sie naprawde wstydze :( dziewicą tez nie jestem a teraz spoznia mi sie w dodatku okres juz tydzien :(

Gość bro.nka
Oj ludzie to zaklep termin i wtedy już pójdziesz. Ja tez bylam wiekowa przy pierwszej wizycie, wiec poogladałam w internecie, jak wygląda fotel, zeby sie nie zbłaxnic przy wsiadaniu, poczytałam, jak wyglada taka wizyta i poszłam, udajac stara wyjadaczkę. Myślę, ze sie nie zorientował, bo z perspektywy czasu nie uwazam, zebym coś robiła inaczej niz wtedy podczas wizyty

Gość bro.nka
anulko, a do dentysty też idziesz dopiero wtedy, jak zab jest cały czarny?

Gość anulka z radomia
nie chodze do dentysty :( chociaz ząbki moje tez wymagają interwencji :)

Gość anulka z radomia
róznica polega być moze na tym ze ja jestem ze wsi a u nas kobiety nie chodzą tak często do ginekologa jak w mieście.

Gość bro.nka
rak nie będzie pytal, czy jestes ze wsi, czy z miasta

Gość bro.nka
poza tym zdawało mi sie, ze jesteś z radomia, a nie ze wsi

Gość anulka z radomia
spod radomia :)

Gość A ja mam 25
No powiedzmy, że mogłabym ściemnić, że już byłam, żeby uniknąć gadki umoralniającej czy coś... Ale jak mnie zacznie pytać o coś "z poprzednich wizyt"?? Boję się, że się zamotam, a potem jeszcze większy wstyd... Ech, niby człowiek stary, a głupi...

Gość anulka z radomia
:( ale ja gdy sie wstydze od razu mam czerwone poliki nie sposob tego niezauwazyc, będe sie krępować. O co lekarz moze pytać? dziewczyny a ja gdy ostatnio spojrzalam do lusterka to u wejscia na wargach zobaczylam takie otarcia jkaby sie ta skura łuszczyla co to moze byc? i w srodku takie cos bialawe mialam sluz czy co?

Gość A ja mam 25
bro.nka a ile miałaś lat??

Gość anulka z radomia
skóra- przepraszam

Gość bro.nka
Miałam 27 lat. Tez mi było glupio "wstyd", w wieku 20 lat nie poszłam, bo sie bałam samej wizyty, potem sie balam i wizyty, i tego, że mnie opieprzy, że jeszcze nie byłam. I coraz wiekszy strach.

Gość onanieona
wielka mi rzecz. Ja tez nie bylam, nie boje sie, a pojde jak zajdzie taka potrzeba.

Gość bro.nka
Nie sądzę , zeby pytał o poprzednie wizyty. Zreszta nie musisz na wejsciu mowic "ja nie jestem po raz pierwszy". po prostu nie mów nic. U mnie to było tak, weszłam, on sie pyta, w czym może mi pomóc. To mowię, ze zwykła profilaktyczna wizyta. Kiedy ostatni okres i czy biore piguły i to bylo tyle z pytań. No to proszę sie tam rozebrac, rozebrałam sie , na fotel, on tam pogrzebał, potem proszę pokazać cycki i po balu. Całe przedstawienie 5 minut trwało, nie więcej

Gość bro.nka
Zresztą ty nie jestes małą dziewczynka, żeby miał na ciebie pokrzykiwać. Jak cos powie niemiłego albo jak sie zacznie smiac, to po pierwsze możesz mu odpowiedziec, żeby mu w piety poszło, a po drugie - nie umrzesz od tego. Nie można byc takim nadwrazliwym

Gość anulka z radomia
a mozecie odpowiedziec co to moze byc u mnie? patrzycie sobie tez czasami tak przez lusterko?

Gość anulka z radomia
wiecie może? :(

Gość anulka z radomia
chcesz zobaczyć moją pipe? ale jak ocenisz co to jest jestes chyba facetem :(

Gość anulka z radomia
chce ale jesteś facetem, zadnemu facetowi nie dam oglądac mojej pipy od środka 😠

Gość anulka z radomia
bo sie wstydzem :( i dlatego nie chodze do ginekologa a ty na stowe sie nie znasz na chorobach kobiecych :)

Gość ola23...
ja mam tez 22.5 i nie bylam wczesniej az sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i musialam isc wtedy wierz mi nie myslisz o wstydzie tylko o dziecku chodze do babki jeszcze ja za 1 razem jak poszlam to mialam usg dopochwowe wiec koszmar ale dalo sie przezyc jak na monitorze zobaczylam malenstwo

Gość wałeczka
Usg dopochwowe to nie jest żaden koszmar, tylko nie mozna sie spinać. I zeby nie bylo - tez mialam na pierwsej wizycie. To tak jakby małego, chudego fiutka wsunąć.

Gość ja mam ładniejszą
ja wole chodzić do facetów bo są delikatniejsi i milsi, jak szłam do facetki to zawsze trafiłam na jakąś głupią, więc wole do facetó

Gość ewelajna97
hee...faceci delikatniejsi i milsi? a ja sobie obiecałam, że pójdę do baby:P i naprawdę uwazacie , że do gina powinno się chodzic regularnie od 17 roku życia? :o nawet jak jestem jeszcze dziewicą?:o

obciach to to nie jest rqczej brak rozsądku, mozesz sobie zrobic krzywde po prostu , cytologia by się przydała...