Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskooczona

ja nie chce isc sama na wesele !!!!!!!!

Polecane posty

Gość zaskooczona

za 2 miechy ide na wesele do syna znajomych moich rodziców... no i jest maly roblem... bo nie chce isc tam sama tzn ide z rodzica,mi .. ale wiem jak taka impreza bedzie wygladac.... bede siedziałą przez calę wesele sama przy stole... a z litosci to pewnie tata ze mna zatanczy.... jak ich delikatnie poprosic o sobne zaprszenie dla mnie z osobą tow...

Gość poprostu wez kogos
i juz:P a wczesniej uprzedz ze przyjdziesz z osoba towarzyszącą

Gość .s.klklld
nie jestes rodzina, wiec nie przesadzaj, nie pasuje ci to nie idz. Czy wiesz ze na weselu placi sie sporo za KAZDA osobe? To nie jest impreza dla ciebie, ale dla nich i uszanuj ich decyzje

Gość zaskooczona
tylko jest tak ze Ci ludzie to są jak rodzina..... co to ja mam 15 lat żebym szła sama grzecznie z rodzicami??

Gość I warto
Zaprosili, tak jak chceli. To nie dyskoteka, że można wziąć pod pachę kogoś dodatkowego. Nie pasuje ci samej? Nie idź - wyślij miłe powinszowania i po kompocie

Gość zaskooczona
no zaproszenia oficjalnego nie dostałam...ale pewnie za nie dlugo przyjdzie... ale byłam zdziwona tym ze nawet sie nie zapytali czy chce z osobą tow czy tez nie ... a bardzo dobze wiedzą ze mam kogos