Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość show w Polsce

długi samochód z niskim siedzeniem kto ma?

Polecane posty

Gość show w Polsce

musze nauczyc sie takim poruszac. Będę czuła sie jak na wyścigach jak kubica. Wy macie małe autka czy tez takie długie? cięzko wyczuc gdzie jest początek auta i łatwo nim zahaczyc.

Gość show w Polsce
chyba najpierw na jazdy na punto sie zapisze bo dawno nie jezdziłam. Potem pewniej wsiądę w moje sportowe. Nie wiem tylko czy z wycofywaniem sobie poradze bo szyby leżą a nie stoją iwidocznośc trudna.Dodatkowo to siedzenie takie niskie. I jak siedzę nie widzę przodu autka. Nie wiem czy juz jest krawężnik czy nie, czy zahaczę o bok stojące autko... I wiesz, jak jadę autem to mam wrazenie ze jest takie szerokie jak ulica i z przeciwka jadący zahaczą mnie. Czego to objaw? braku wprawy?a moze nie powinnam byc kierowcą?

pewnie dawno nie jezdzilas, ale to dosc normalne ze jak zmienia sie auto (na wieksze) ze moze sie wydawac ze sie za duze (choc niektorzy z duzego na inne juz sie nie zamienia), pewnie musisz sie wprawic. chociaz ja jak wsiadlam w swoje auto to nie mialam problemow. auto trzeba wyczuc. jakie to auto?jaki model?

Gość show w Polsce
ja kilka dobrych lat nie jezdzilam.To bedzie pierwszy raz , pierwsze auto. Mąz mi je oddaje bo ma limuzynę. Boję sie sportowymi jeżdzić, zle wjade, spanikuję , zgaśnie mi, walnę w bok innego.ahhhhh

No chyba nie myślisz, że normalnie siedząc w przeciętnym aucie widzisz jego początek? Chociaż... czasem widuje się kierowców z powyciąganymi szyjami, jakby chcieli sobie lampy obejrzeć, tylko pytam - po co? Auto trzeba wyczuć a nie się mu przyglądać.

Gość show w Polsce
mam japończyka. No ale jak wyczuc auto?co to znaczy? moze ja nie wiem na czym polega wyczuwanie i stąd moje obawy. Boję sie na ulice wjechac skoro go nie potrafie wyczuc

Gość show w Polsce
japończyk marki honda model civic ,1991 rok.

Gość ws
uuu to na maksa sportowe :D:D o dzizaz... a limuzyna meza to moze dacia logan?

Gość ws
i faktycznie civic jest nieziemsko niski i duzy... oj dziewcze.

pojezdzisz troche to bedziesz wiedziec, wyczuwa sie samo z siebie bezpieczne odlegosci itd

Gość show w Polsce
proszę o nie wyszydzanie. a auto jest jak najbardziej sportowe,3 drzwiowe i bardzo ładne.

Gość ej no jest niski
no o civica to wczołgiwać się trzeba :P ale jeżeli chodzi o długość - proszę mnie nie rozśmieszać :P

Gość show w Polsce ..
jaka honda? kto to napisał?napewno nie ja. Mam japończyka ale nie napisze jaki i jakiego rocznika. Chodzi o to ze jest niski i długi.a jakis podszywac wymysla juz:(

Gość ej no jest niski
a jaką ma moc i silnik to sportowe auto?

Gość ej no jest niski
dłuższy niż 5m?

Gość ws
Prosze cie, civic ma tyle wspolnego ze sportem, co i ja ... czyli nic. Moze niski jest, ale tez raczej nie przesadzajmy. Napewno nie jest dlugi :D a jak uwazasz ze jest to sie kompletnie babo na samochodach nie znasz.

Gość show w Polsce ..
mój japończyk ma 4 drzwi _ bagaznik.Dlaczego podszywacz tak sie zachowuje? jaki ma cel? Do mojego japonca wchodzi sie nisko- fakt ale nie wczołguję sie. No powiedz jest szansa ze dam rade sie poruszac?

Gość ws
a no podszyw... to sie pochwal co masz za sportowe auto japonskie.

Gość show w Polsce
toyota celica,1993 rok:)

Gość ws
no to jest roznica.. ale pojezdzisz i sie przuczysz :) Spokojnie,, poprostu trzeba wprawy.

Gość show w Polsce ..
boze co za róznica jakie mam. Mam inny problem a wy tu wywiady jakie a jakie... wkurzyłam sie juz:{

Gość show w Polsce
jaka celica:( mam 4 dzrzwiową toyote camry,1989 rok.ma bardzo długi przód.

Gość Bez nika i juz
Tylko poki co to moze jej nie nabieraj na ulicach ;) Pojezdzij troche gdzies za miastem, zebys nie byla zagrozeniem dla siebie i innych.

Gość show w Polsce ..
pytam bo nie wiem czy wogóle jest szansa ze sie naucze. Nie chce spowodowac wypadku.Juz wole busami jezdzic- bezpieczniej dla mnie i innych.A moze poprosic męza o mniejszy ?np yariska bo tez sugerował ze jak zechcę to kupi.

Gość show w Polsce
kilka lat jeździłam vw sirocco, prowadziło się cudnie i nic mi nie przeszkadzało. nie wiem,moze ja za stara juz jestem?mam 29 lat:(