Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość show w Polsce

długi samochód z niskim siedzeniem kto ma?

Polecane posty

dasz radę się nauczyć, tylko najpierw próbuj na jakimś placu, na jakichś mało uczęszczanych drogach. Niech mąż siedzi obok na początku i pomaga Ci, on lepiej zna ten samochód. Po jakimś czasie przyzwyczaisz się i będziesz się śmiała z tego, że tak się bałaś

Gość show w Polsce
mąz wolałby yarisa, mnie z kolei bardziej podaoba się panda. co wy dziewczyny myslicie o tych autach?

Gość show w Polsce ..
innej opcji niema. Na poczatku tylko z męzem na mniejszych ulicach, ale na tych mniejszych tez mozna nagle spowodowac wypadek, moze zgasnąc, ktos mnie stuknie,cos pomylę, zbyt ostro bede piłowała przy ruszaniu

no ale czego od nas oczekujesz? wsiadz w auto i bedziesz wiedziala po kilku jazdach, jak puszczac sprzeglo itd w kazdym aucie inaczej troche to wtglada. kazde auto tzreba wyczuc

Gość show w Polsce
boję się bo raz spowodowałam kolizje, co prawda niegroźną w sensie że nikomu sie nic nie stało, ale straszną. mam do dziś jakis irracjonalny lek przed tego typu pojazdami.

Gość show w Polsce ..
raz jak ruszylam to piłowałam ostro. Od tamtego momentu wolę isc na jazdy.Boję sie jechac .

no to idz na jazdy- bedziesz miec komfort, ze ktos ewentualnie zza ciebie zahamuje:)

Gość show w Polsce..
raz pomyliłam gaz z hamulcem i wjechałam w tył szambowozu:(

no i co z tego, że Ci zgaśnie parę razy, stanie się jakaś tragedia od tego? Daj spokój, przecież każdy popełnia błędy, wsiadaj w samochód i ćwicz na jakichś mało uczęszczanych drogach, zobaczysz jak bierze sprzęgło, wyczujesz gabaryty samochodu i będzie Ci łatwiej. Później wyjedźcie na ulicę i niech mąż Ci pomaga przez kilka pierwszych jazd po mieście, aż się przyzwyczaisz.

Gość show w Polsce ..
muszę powaznie się zastanowić nad kupnem jakiegos mniejszego samochodu. na jaki byscie stawiały?

Gość show w Polsce ..
mój mąż to taki amator wszelkiego rodzaju nowinek technicznych i tak zastanawiam się, czy nie dałby rady skonstruowac czegos w rodzaju joysticka z gps i podejmowałby za mnie ważniejsze decyzje na drodze.

Gość show w Polsce .......
jaki cel ma podszywacz? bawi sie moim kosztem czy zwas sie nabija?podszywaczu ze tak powiem spierd... tak, na te jazdy tak jak juz pisałam napewno się zapiszę. Dawno jak juz pisałam nie jeżdziłam, dlatego muszę. No i faktycznie pierwsze jazdy zrobimy w wekand , z ulicy na ulice, gdzies za miasto. Zobaczymy.Albo na jakis plac. Tylko co to znaczy wyczuc, jak mam wyczuc?chodzi o to ze mam go"poznac", popróbowac?...

męzowi czasami gasł na górce, np cos miał z dwójką ze gasło, albo na jedynce.Nie wiem, widzicie duzo tego jest.Męzowi moze zgasnąć ale jak mi zgasnie to spanikuję.

Gość dziewczyno zacznij lepiej
taksówkami jeździć jak tego typu dylematy roztrzasach na forum.

tak masz go porobowac. widze ze masz duzo watpliwosci co do gasniecia auta, moze kup sobie auto z automatem?

Gość dziewczyno zacznij lepiej
pełno takich cielakowatych bab widać na jak wymuszaja pierwszenstwo, na swiatłach gasną im samochody a na rondach głupieja. lepiej dla ciebie i innych jak pozostaniesz przy tramwajach

nasza limuzyna ma automat-ale to całkowicie wielkie auto.

Ford taurus

niemiecka:D znów pytasz? duza jest duza

Gość jak mamy Ci poradzic
skoro nawet nie powiesz jaki to samochód? Może strach ma wielkie oczy, a może rzeczywiście jest to samochód "cięzki w obejściu", skąd mamy to wiedzieć? Pojeździsz, zobaczysz. Najlepiej w nocy, miedzy 3 a 4 jak nie ma ruchu. A jazy w punciaku są dla mnie bez sensu

Gość show w Polsce .......to ja
podszywaczu spadaj ze swoim fokusem

zreszta- skoro maz jezdzil autem to ja bym najpierw pogadala z mezem co i jak a nie na forum pytac o jazde skoro nawet nie piszesz jakie to auto

tak tak, duża jest duża... ja kiedyś o moim audi s3 usłyszałam, że jest duże :D to jest subiektywna ocena aaaa i może mąż by Ci jeszcze wyremontował to auto? Bo jak coś się sypnie po drodze, to będziesz miała problem....

Gość ksiązkiewiczowa
Skoro jest taki temat to może ja Was zapytam o coś. Ja równiez planuję zakupić samochód rodzinny 323 F. Myślicie ,że to jest samochód dla kobiet? Nigdy takim niskiem boilidem nie jeżdziłam i zastanawiam się. Dużo osób mówi ze dobre sa te samochody.

niskiem boilidem?? :D hahahahahahha

Gość I love love
ja pierdykam 323 bolid:D:D:D

nie bolid tylko boilid :D

Gość I love love
dziewczyny ale sie uśmiałam w głos. dziekuje za poprawe humoru.