Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponawiacz

rATUNKU!!!!!!! kOCHAM CZŁOWIEKA Z DWÓJKĄ DZIECI!!!!!!

Polecane posty

Gość ponawiacz

Znamy się już dość długo, od jakiegoś czasu flirtujemy, wyraźnie widać, że kroi się coś więcej... Wiedziałam, że ma syna, ale dzisiaj dowiedziałam się, że ma też córkę! Jestem zdruzgotwana... Chyba nie jestem gotowa na bycie macochą i nie wiem, co powiedzą na to wszystko moi rodzice, bo on jest sporo starszy... pomożcie :(

Gość bedzie trudno

Gość no tak..
haha, Myrevina

Gość ponawiacz
Nie, rozwiedziony.

no to jaką macochą? całkiem Ci sie poplatało jak mają matkę, to nie mogą mieć macochy

Gość wylogowana Samanta lisiczka
:D

Gość ola23...
nie pakuj sie w to dziewczyno on musi alimenty placic na 2 dzieci to juz na ciebie i wasze miec nei bedzie no i pamietaj ze ma zobowiazania zawsze beda sie te dzieci i ta zona liczyc zawsze moga zadzwonic ze cos sie stalo i pojedzie zostawiajac ciebie i wasze przyszle dzieci ja mowie nie trzymaj sie z dala

Gość ponawiacz
No nie mam na myśli nianczenia ich, bo one są już dorosłe.. ale wiecie. Są prawie w moim wieku i mają mi mówić: "mamo"? :O

Gość ola23...
bedziesz musiala sie nim dzielic z jego wczesneijsza rodzina apropo czemu on jest rozwiedziony moze chodzil na boki lub pije przeciez nikt nie zostawia idealnego faceta ehhe

Gość ponawiacz
Nie wiem dokładnie czemu, bo on nie lubi o tym mówić, ale chyba chodziło o jakieś problemy w łóżku... :(

Gość ola23...
no jak sa w twoim wieku to nie beda walic ci na mamo bez przesady chyba ze chca sie z ciebie nabijac to moze ale bedziesz glupia strasznie biorac sie za faceta z przeszloscia i zobowiazaniami jeszcze pomysl ze po slubie jak masz dzieci zalozmy ze sie czegos dorobiliscie to jak on umrze bedzie trzeba dac z tej kasy na jego dzieci poprzednie przewalone wez sie za kawalera w swoim wieku

Gość ponawiacz
No właśnie bo ja bym chciała mieć dziecko, chociaż jedno... a u niego kiepsko z potencją :(

Gość ola23...
ooo to znam taki przyklad facet zony nie zadowalal bo mu nie stawal wiec jesli on nie zadowalal zony to 20 lat mlodsza kochanke tez nie zadowoli wez juz skoncz z tym gosciem chyba to sa jakies jaja musi na dzeici placic na zone i jeszcze slaby w lozku oczu nie masz?

Gość wylogowana Samanta lisiczka
Myrevin nie zgadzam sie 4/10 :classic_cool:

Gość ponawiacz
No ja wiem ze wszystko racjonalne argumenty sa przeciw teu związkowi, ale on ma "to coś" :(

Gość Myreivin
spokojnie, dzieci nie są ze mną, ich matka zabroniła im sie ze mna kontaktować ze względu na moje wrodzone pedofilskie skłonności, które ujawniły się tuż po narodzeniu córki. Płace alimenty, tzn płaciłem, teraz to olewam, bo nie miałbym na neta

Gość ola23...
jak go kochasz to bedziesz sie meczyl on jest za stary na figle w lozku i na bawienie kolejnego dziecka bo juz to przeszedl wiec teraz chce odpoczywac a ty bedziesz czuc sie niezaspokojona i sama z dzieckiem

Gość nie ma to jak pociągnąć łacha
ze starego naiwnego dziada :)

Gość ola23...
no to idz z nim twoje zycie tylko potem nie zaluj ze ty mloda a on stary ty chcesz na zabawe a on patrzec na tv ty chcesz sie bzykac a jemu nie staje dziecko chce z tatusiem na rower a go plecy szczykaja i zawsze twoje dziecko nie bedzie 1 tylko 3 w kolejnosci

Gość ponawiacz
Wiem, że nie będzie łatwo... Ale trochę optymizmu, nadziei i viagry i będzie dobrze, co? :)

Gość ola23...
bedzie cie wkurzac ze dzwonia jego dzieci bo cos chca ze ma przyjechac ze byla zona dzwoni bo syn na noc nie wrocil nigdy w takim zwiazku nie bedziesz ty i twoje dziecko na 1 miejscu zrozum to kobito !! co z tego ze on cos ma w sobie tego kwiatku pol swiatu jak to sie mowi

Gość ponawiacz
Ale to własnie jego zona go rzuciła i chyba ma jakiegoś nowego łacha, więc raczej nie będzie dzwonić... A dzieciaki są dorosłe, mają swoje życie.. Tak mi powiedzial.

Gość buahahhaa a zdjecie
też ci pokazał?

Gość farmaceutka znajaca fach
oj uważaj dziewczynko!On juz po 40 to i serce i cholesterol wysoki i jeszcze dochodzi prostata.A po viagrze moze dostac zawału serca!I to w czasie igraszek!Oj kochana zostaw go jakiejs starszej