Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponawiacz

rATUNKU!!!!!!! kOCHAM CZŁOWIEKA Z DWÓJKĄ DZIECI!!!!!!

Polecane posty

Ocipiałaś??? Jaka mamo??!!!! Niby dzisiaj upału nie ma, a mózg Ci szwankuje... Mamo to się do MAMY mówi, i do teściowej, jak ktoś lubi. Mtkę ma się jedną i do żadnej innej, obcej babki dzieci nie mówią MAMO. Filmów jakiś sie naoglądałaś czy na Bajce o Kopciuszku jedziesz? Dzieci Twojego faceta mają ojca i matkę, Ty będziesz dla nich obcą osobą, ew. żoną ojca, czyli w dobrym układzie "ciocią" a w najlepszym - koleżanką, tym bardziej, że jesteście w zbliżonym wieku (swoją drogą facet łapie babkę w wieku swoich dzieci... hm... żenada trochę....)

Gość farmaceutka znajaca fach
C o tam EKG sylwestrowe?Musiałbys po kazdym wysiłku z viagrą takowe zrobic!

Ja tylko ciekawa jestem -co Ty za facet,że prawie co piata wyznaje Ci miłość!/?

A JA LUBIE EWE!MASZ RACJĘ

Gość Myreivin
z tym ekg to było tak. Ponieważ wszyscy z kafe planowali gdzieś sylwka, ja też postanowiłem wyjść z domu. Poszłem do kumpla Zdzicha. Wiedziałem, że bedzie w domu, bo on też nie ma prywatnego życia w ogole. No wiec poszłem do niego. patrze a Zdzichu przypierdala flache z gwinta do lustra. Mowie mu "Zdzichu, co ty robisz?" a on mi na to, ze ma dosyc, ze nie ma partnera życiowego czy coś, że nie staje mu itd. Ja mowie, "Zdzichu, nie martw sie. Ja mam identycznie, a mimo to, zycie bywa pienkne" Opowiedziałem mu o kafeterii, rozpracowaliśmy z nim 0,7mkę i poszłem z powrotem do domu. Odpaliłem kompa z nadzieją, ze może ktoś już wrócił z sylwkowego balu. Faktycznie, jest!! Jedna laska na erotyczny - "napalona18". Podbilem emotkami 😍 🌻👄, a że byłem już ostro nakurwiony, to wcale mi nie wyszły. No ale laska zrozumiała przesłanie "Samotny szuka towarzystwa". Umowiliśmy sie - wiecie wódka dodaje odwagi. Pal sześc - raz sie żyje. WYpachniłem sie pod pachami, przebrałem przepocone ciuchy, przylizalem moje dwa ostatnie kłaki na głowie. I dawaj w te pendy na randkie. Umowiliśmy sie w całodobowej restauracji BRYDŻ. Wchodze, nikogo nie ma. Zamowiłem flaszke, nalałem sobie sete (zaczelo mnie puszczać) i jeszcze skoczyłem do kibelka zobaczyć, czy włos mi sie nie rozwiał (niestety zapomniałem że tam nie ma lustra) no i wycisnąć ostatnie krople moczu (mam prostate, czasem musze chodzić 10 razy do kibla zanim sie wysikam do cna). Spoko - myśle - "Lepiej nie bedzie". Wracam! Patrze!! Zamiast laski, siedzi Zdzichu. "Kurwa, ale syf" - pomyślałem - jak mu teraz powiem, że spotykam sie z nastolatką" :o Zdzichu też mnie zauważył, zauważyłem na jego twarzy pewne zażenowanie. Udałem luzaka i mowie "Co, znow sie spotykamy? Co tutaj porabiasz o tak póżnej porze?". Nagle mój wzrok skierował sie na stojacą przed Zdzichem rezerwacje "NAPALONA18" - przeczytałem!! No i dalej już nie pamietam. Jak obudziłem sie w szpitalu pielegniarka powiedziała mi, ze miałem zawał :o. HMM, nie sadziłem że od tego boli pupa :o 🖐️

JAKBY CI TO POWIEDZIEĆ!Myślałam,ze Pan jest raczej dobrze wyedukowany i raczej miły!Wobec tego,dlaczego wyzywa Pan tutejszych ludzi od Mongołow?Czym naród mongolski Panu M podpadł?

Gość ta co zna wszystkooo
jak pijawka cie dorwie to zabije ladacznico jedna😠

chciałbys wiedziec tyle!Niestety,mózg waszmoscia wiecej informacji nie przyjmie!Jaka szkoda!Jednak wyzwiska się bardzo mocno utrwaliły!PRZYKRE!

Gość EL DUCE DONALDINHO
> 13:08 Myreivin] :D:D:D

Gość llllllllllllloooooooool

Gość ponawiacz
Ale wiksa nie? Jakby koleś w moim wieku mówił mi "mamo" :D

Gość o matko...........

Gość ponawiacz kup sobie wibrator

Gość ponawiacz
interesuje mnie tylko wielgachny kut*s Myrevina :)

Gość 3/10