Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

Kto zmusza mnie do wykopania toporka od toporka może zginąć więc czasami mądrzej by było gdybyś się od walki odstąpiła zamieniając ją na coś bardziej zachęcająco-podniecającego :D:P

Po takiej wojnie na topory nadchodzi najprzyjemniejszy moment czyli godzenie się ;) :D :D :D To był efekt zamierzony :P A w \"trójkącie\" to dopiero jest zachęcająco -podniecająco :classic_cool:

Bo ja zły człek jestem i czasami wystarcza ni mała zaczepka by niszczyć lub też dopieszczać itd itp ;) :D ale to już nie ode mnie zależy :P Pokojowo nastawiona :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Żono jako typowy egoista to akurat za tym rodzajem perwersji nie przepadam :D:D:D:D Zachłanny i pazerny jestem i tym co moje nie zawsze lubię się dzielić :D:D:D:D

Zwyczajna czepiła się mego trzonka ;) :D nie w tym momencie i nie w ten sposób,który lubię :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Prosze.. Jaki pewny siebie :P 😡 A jesteś pewny, że miałabym za co złapać? No fakt.. Moze jakbym poszukała, może coś bym tam znalazła :P Niczym igłę w stogu siana :p

Zwyczajna ty naprawdę chcesz w łeb oberwać? Tekst nie był do ciebie więc stul lepiej twarz bo płakać będziesz :P Co wielkością członka chcesz mi dopiec???? Taki prymityw z ciebie??? I myślisz ,że mnie to ruszy???:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Kurcze myślałem żes na wyższym poziomie intelektu:P

Czepić sie trzona trzeba umiejętnie i w odpowiednim momencie nie dać mu się wymsknąć z rąk :D :D ;) A taka złość jeszcze bardziej podgrzewa atmosfere ;) Aż sama bym się uczepiła :P :P

No cóż wszak zwyczajną kobietą jesteś :P tak jak kiedyś i teraz zwyczajna kiełbasa nie miała wzięcia więc może i tobie to dokucza? :P

Jak to tekst nie był do mnie skoro napisałeś, że "Zwyczajna czepiła się mego trzonka nie w tym momencie i nie w ten sposób,który lubię" O kim to pisałeś? Napisałam to co myslę, a jesli Twój trzonek jest odpowiednich rozmiarów to powinieneś się zaledwie usmiechnąć i zbagatelizować to co napisałam. Widać nadepnęłam Ci na wrażliwe miejsce :P A po drugie: to Ty klepałes od rana o toporku i prowokowałeś-nie ja. Więc przestań się obrażać i mnie obrażać.

To miejsce zawsze i u wszystkich jest wrażliwe :P jeśli o tym jeszcze nie wiedziałaś :P:D:D:D:D:D Natomiast to ,że piszę o kimś nie oznacza,że piszę do tego kogoś :P:P:P Prowokowałaś więc teraz nie mraucz i albo bij się dalej albo spasuj:P:D:D:D:D

To Ty prowokowałes i doskonale o tym wiesz. Zaznaczałam Ci,ze nie mam ochoty na boje z Tobą. Niestety.. Ty cały czas wymachiwałes toporkiem. Jesteś okropny 😭

Oki :P widzę,że masz ochotę powalczyć :P:D:D:D:D A może ciebie coś takiego podnieca i nawet mały trzonek ci wystarczy???? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hmmm..... co tu się dzieje ? :P:P:P:P Iksik...głowa mnie boli.... chodź pomasujesz moje skronie ;)

Iks . PO takiej walce nic już mnie nie podnieca. Wzak jestem zwyczajna, niczym kiełbasa zwyczajna, żaden trzonek się mnie nie czepi. Zadowolony? :(

Okiej pesteczko 👄 niech będą skronie :D ale innego masażyku Ci także nie odmówię:D Ah te twoje ciałko ;) :D Czyli przerwa na masażyk :D

Zwyczajna zadowolony to bywam ,gdy wygrywam z kimś nadzwyczajnym :P

jak czytam jak sobie dogryzacie to jeszcze bardziej głowa mnie boli :( :P Iksiku... mam takie ciało bo o nie dbasz ;)

Gość NECIARA
grzebię swojemu staremu