Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

Żono ależ przynajmniej ja Cię nie podejrzewam :D jam tego pewien:D:D:D:D:D:D :classic_cool: Poza tym cele wiadome,to raczej nie dla szczęśliwych żon :D:D:D:D:D:D:D:D no chyba ,że to tylko poza z twojej strony :D:D:D:D

Ależ Kociamberku futerko ;) Ci rumieniec przykryje :D:D:D:D:D:D:D

Cieszy mnię to niezmiernie i przydź zaś 👄🌻 Tyż sie zmywom ale byda zaś :D

właśnie se pogrzebałem w biurku i wyciągnąłem kołaczyk w celach konsumpcyjnych :D

ha kociamberku nałogowiec i to jeszcze jaki !!!! :D:D:D :classic_cool: i chętnie Twoim futerkiem bym się zajął ;) :D

Ależ się kociamber wziął za grzebanie w tym whiskasie :D:D:D:D:D

O jakich fankach mrauczysz kociamberku???? :D no chyba ,że Ci chodzi o takie "fanki" :D ale to pikuś i damy sobie radę :classic_cool:

no wiesz ???? :D:D:D:D musisz tak bezobcesowo mnię tu wyzdradzać? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D poza tym dawno już żadnej fanki nie zauważyłem więc spoko dziołcho i dawaj te swoje futerko :D:D:D:D obiecuję ,że od razu go nie przetrzepię :D:classic_cool:

no oczywiście ,że Ty wszak kobity zawsze głośniej dzióby drą :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool: czyżbyś nie przepadała za grą wstępną????? :D:D:D:D

Zawsze,zawsze wiem to :D Ło rany ,jeśli faktycznie wyposzczony to dopiero by było ekstra trzepanko :D:D:D:D:D:D ;)

bo z kobitami to jak z silnikiem w samochodzie:D:D nie tak moc o jego sprawności stanowi jak maksymalny moment obrotowy :D:D:D

WIEM ...TO JA :classic_cool: ;) zapewne głośność osobnika zależy od nacisku oraz umiejętności podgrzewania znaczy pokręcania owego ;):D:D:D:D:D:D wygłodzona :O przeca widać jakie głupoty pisze ::O:O:O :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:P oj coik szybciej paluszkami ruszać zacząłeś :classic_cool: :D:D:D;)

a bo mi się mój obiekt ;) oddalił pozostawiając przedsmak wieczoru :)