Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

xyzed :) ja tam wyraznie pokazuje granice i mój połowek zdaje sobie sprawe z konsekwencji wkładania rąk gdzie mu nie wolno :classic_cool:

v33 -> i tak powinno być,z tym że od początku,a nie odstawianie od cycka później :D:D:D:D:D:D:D Hej mrauczku 👄 Żono są trzy ,a jej 1 brakuje.Te trzy to: po 1 w domu gospodyni, po 2 w towarzystwie dama, po 3 w łóżku dziwka :D:D:D i cytuję to za Honoriuszem Balzakiem niejakim :D:D:D:D :classic_cool:

3 podoba mi sie moze sie dowoli puszczac :classic_cool:

nie może bo to cechy idealnej żony :D:D:D:D:D:D i te 3 dotyczy jedynie męża:D:D:D:D:D:D:D:D:D

jak dziwka to dziwka :classic_cool: ma miec ile chce kiedy chce i z kim chce ;)

mam dla ciebie przypowiesc ;) "" Idealna partnerka Dawno, dawno temu do pewnego mistrza zen przyszedł człowiek i powiedział, że nie może znaleźć dla siebie partnerki, która by mu odpowiadała i którą kochałby do końca życia. - A jaka miałaby być ta kobieta? - zapytał mędrzec. Człowiek zastanowił się chwilę, a potem rzekł: - Tęsknię do kobiety kochającej, mądrej, odpowiedzialnej, szlachetnej, radosnej, czułej, wrażliwej, delikatnej, pięknej, zmysłowej, zaradnej, silnej, samodzielnej... która kochałaby mnie do końca życia. Dodał jeszcze kilka równie rzadkich cnót, po czym zapytał mnicha, co ma począć. Mędrzec zajrzał mu głęboko w oczy i powiedział: - Znam absolutnie pewny, lecz bardzo trudny sposób, dzięki któremu spotkasz właśnie taką kobietę. - Jaki to sposób?! - zapytał ucieszony człowiek. - Jeśli mi go zdradzisz, oddam ci wszystko, co posiadam! - Niczego od ciebie nie potrzebuję - odpowiedział mistrz. - Musisz mi tylko przysiąc, że z niego skorzystasz. Człowiek przysiągł na wszystkie świętości, że zastosuje się do rady mędrca, a kiedy trochę się uspokoił, mistrz z naciskiem wyszeptał mu do ucha: - Jeśli pragniesz spotkać kobietę kochającą, mądrą, odpowiedzialną, szlachetną, radosną, czułą, wrażliwą, delikatną, piękną, zaradną, silną i samodzielną - to najpierw sam musisz się takim stać. Tylko w ten sposób ją znajdziesz. A nawet jeśli jej nie spotkasz, nie będzie to już wtedy miało dla Ciebie większego znaczenia "

v33 -> dobre :D I ja spełniam wszystkie te kryteria więc podaj mi adres tego mistrza,a złożę mu reklamację :D:D:D:D:D:D:D:D Zwyczajna to musiałabyś to robić w inny sposób:P

xyzed jakbyś je spełniał byłabym Twoją zoną :classic_cool: albo chociaż kochanką :D:D:D:D:D

Ta :D:D:D:D:D i jeszcze może mam się sznownej pani ułożyć na tacy?? :D:D:D:D:D:D:D:D :P :classic_cool:

v33 -no przeca spełniam i dlatego kochankę już mam ,a dwum mógłbyk nie poradzić :D:D:D:D:D:D:D:D:D Chociaż.......

ależ absolutnie nie traktuj tego jak propozycje :O Moim punktem erogennym jest intelekt faceta :classic_cool:

v33 -> Hmmm jeśli uważasz ,że mój intelekt jest zbyt marny to dziwię się,że ze mną w ogóle rozmawiasz:P Ale może czujesz się przez to lepsza i dowartościowana? :P Ale oki ,ja też czuję się dowartościowany poprzez to ,że poświecasz swój czas takiemu robakowi jak ja :D:D:D:D:D :classic_cool:

rozmawiać moge nawet z traperkiem spod kiosku z piwem :classic_cool: czasem mają fajne teorie na życie ;) Podobnie jak Ty :) ale trafiłam tu przypadkiem ...jakoś niesamowicie ciągnie mnie do tematów gdzie pisze Żona ;)

Ależ mnie dowartościowałaś :D:D:D:D:D:D Dzięki ci wielkie o BOSKA:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Siemanko :) a Ty Kocurze ,gdzie się wczoraj obijałaś ??????

No siemasz Zwyczajna :) A o jakiej propozycji mówisz???? :D

I cóż się krzywisz??? :P Myślisz ,że ja wszystko pamiętam w tym ogromie propozycji???? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D