Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

:D:D:D:D:D no tak .....a ja do "Antyków " mam ewidentna słabość ...😭 No jasne że wim iż piknyć chopecekz Ciebie wszak Twą facjate widziałach i jest tak pociągająca , że się ślinie :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ;)

Żono i tak właśnie zrób wszak uwielbiasz sex :D:D:D :classic_cool: jo zresztom tyż :D:D:D:D:D Kociamberko co by być jeszcze bardziej szykownym karlusym to se mono jako łoperacyjo plastyczna walna i dopiero wtedy byda fest szykowny :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kociamberku no przeca trocha radochy nom nie zaszkodzi,a raczej nom bydzie lepszy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Czy cołki czos yno trza sie mazglacić ??? :D:D:D:D:D:D:D

Zbiyrom sie dziołchy bo leca do inkszy dziołchy:D:D:D:D a fest szykowno frelka :) i godo ,że cołkiem dobry tiger zy mnie :D:D:D:D:D Chowcie sie na szpyrka,a przydźcie zaś :D :classic_cool: 👄🌻

Ja też jestem wygłodniała :classic_cool: Pewnie znowu mnie przez jakiś czas nie będzie bo będe \"spijać\" nektar :D :D :D i nie będe mieć siły na stukanie ;) w klawisze :D :D A za tydzień o tej porze to będe wygrzewać swoje nagie ciało na jakieś dzikiej plaży :classic_cool: I będe wypatrywać jakis golasów :P :D :D :D

No tak ledwo się pojawiłem to kociamber od razu ucieka :O Niegrzeczna?? To mało powiedziane.Trza by Ci było porządnie to futro ;) prze....:D

A bo ja wiem? Znudziłem im się i wodocznie nie lubią być doganiane ;) :D

Ależ ja naprawdę jestem skromnym ,skrytym i cichym człowiekiem co by nawet muchy nie skrzywdził :)

No rzec by można :D:D:D:D ale na pocieszenie powiem Ci,że stety tak nie jest :classic_cool: