Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Grzebanie innym po

Polecane posty

No to bardzo mnie to cieszy :) Przefajnie się z Tobą klika,a i mniemam,że na wspólnej kawce też byśmy się nieźle ubawili :classic_cool:

:D:D:D:D:D:D nie wiem czy byś sie dobrze bawił :D:D:D ale " GEBA " zapewne ciągle by Ci sie śmiała :D:D:D bo ja taka niepoprawna " wariatka " jestem ;) i lubie siebie :classic_cool: a ze skromności to słyne :D:D:D:D:D ale to już wisz ;)

:D:D:D:D:D no to jest nas dwoje skromnych i zabawowych ludzików :D :classic_cool: Ale o forsie gadać nie będiemy:D

A to zależy ,które wynagrodzenie :D :classic_cool: Po prostu nie lubię gadek o forsie przekształcających się potem w zaglądanie mi do kieszeni,które często mam dziurawe :D:D:D:D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D o Tym wynagrodzeniu zazwyczaj nie mówie :D:D:D:D:D lecz sprawdzam :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D Wariat pozytywnie zakręcony :D:D:D- poplułam se monitor :D:D:D:classic_cool: Do cudzych kabzy nie zagładom co bym nie musiała w nich dziurecek łatać:P A jeśli takiś chytrus to postawia Ci Chopecku kawa i jakowyś sernicek - stac mnie na perfuma to i na konsek ciostka :D:D:D:D:P

Jo byk tak woloł cobyś mi co inkszego postawiła ;) bo wis na ta kawa i sernicek to mi jesce styko :D:D:D:D:D:D:D i na inksze przyjemności tyż :D:D:D:D:D:D:D:D:D Jo byk Cie tak zabroł na sam przikład do Wiednia na torcik Sahera :)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nie znosze przesady a umiar wskazany jest zawsze . Nie musze wchodzic na szczyt góry aby dostrzec otaczające mnie piękno . A przepraszam ...ze zapytam :O jest co stawiać ?:D:D:D:D:D:D:D:D:D bo jeśli to mały"domecek" to może szkoda wysiłku :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D a i mały domecek idzie przeca rozbudować :D:D:D:D:D:D poza tym jak mawiała pewna doświadczona pani : " nie wielkość przyrodzenia lecz technika p...;) gwarancją powodzenia i zadowolenia" :D:D:D:D :classic_cool:

A skąd wiesz ,że moja końcówka taka cudowna??? :D:D:D Jasnowidz czy cóś?? :D:D:D:D:D:D :classic_cool: No to pa i buziaczków 1102 :D:D:D:D:D PS ale plecki i przedłużenie placków chętnie bym Ci pomógł wygładzić;) :D

::D:D:D:D:D:D a to Ty nie wiesz , że ja Wiem ;) jako , że kotki często i chętnie bawią się końcówkami :D:D:P potrafią cudowna końcówkę rozpoznać na kilometr :D:D:D:D:D:D:D plecki mam gładziutkie i mięciutkie jak całe futerko ;):classic_cool: Pozdrawiam ;)🌻

Kociambrze chyba jakaś końcówka ;) zwróciła Ci w futerku ;) ,żeś się straciła :D:D:D:D:D:D No ale rozumię,że i futerko ;) trzeba porządnie przetrzepać;) :D :classic_cool:

O w mordę kogo moje gały widzą??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D Kociamberek zawitał!!!!! I jak tam mniłość kwitnie? :classic_cool:

No to ino pozazdroscić:D Grzebanie ale te inksze bywo cołkiem fajne;) :D

Chcesz dziołcho cobych się spoloł się z zawstydzenia ? :D

Jo gruchom cołki czoś z jedną i tą samiusieńką frelką choć inksze też jakosik się kole mnie kryncom:D:D:D Ale jo żech już starszy chop to yno jedny poradza :D:D:D:D

Moja frelka godo ,że lepszy robia co inkszego ;) a pierogów nie lepia bo łod tego mom ludzi :D:D:D A co niby krynca? :P Jo je rychtyk porzondny synek :D

:D cukrzyca mi nie groźna bo szybko spalam;) Ponoć tym czymś ;) tyż ponoć niezgorzy krynca:D:D:D:D A Twoje przygotowania zakończone? Zapewne też niezgorzej czymś ;) pokręcisz :D

Zwyczajna zwyczajnie mnie olewa i tyle :P a tu prawie na seksik się zanosiło :P :D