Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Codzienność

jestem glupia czy naiwna?

Polecane posty

jestem z moim facetem od dwoch lat, mamy dwu miesieczne dziecko, corke, za ktora on szaleje, za mna wydawaloby sie tez, no wlasnie wydawaloby sie... wczoraj przez przypadek szukajac chusteczek do nosa, znalazlam w jego samochodzie prezerwatywy, ja bralam tabletki wiec nie byly nam potrzebne, jego caly komentarz do tej sprawy jest taki, ze one leza tam od dawna i niepotrzebnie sie nakrecam.

Gość MAtejcia
to może być zdrada

Gość silent_angel
a zuzyte byly? a kiedys uzywaliscie takich gumek jakie znalazlas?

Gość nooo jaaaaasne
zawsze coś leży od dawna tylko my idiotki ślepe byłyśmy albo to kolegi albo cholera wie skąd sie wzieło

Kiedyś był identyczny temat tyle że kobieta znalazła te gumki w szafie nie w samochodzie....

czego bysmy nie odkryly to oni zawsze znajda wypowke aub tak nakreca ze wina zawsze znajdzie sie po naszej stronie

Gość Matejcia
CODZIENNOŚĆ "no zużyte ale zostawie to, może posuwa naszego dzidziusia"

Gość szukacz 2121
o rany pewnie jak gdzies w trase jedzie to zatrzymuje sie przy tych dziewczynach co stoją na drogach i wrazie czego jakby laska ni emiala to on ma .

nie uzywalismy prezerwatyw, bo bralam anty nie byly zuzyte, sa cale zapakowane ale to o niczym nie swiadczy powiedzial, ze sa tam jeszcze od czasow kiedy nie bylismy ze soba tzn.od ponad dwoch lat!!!

Gość
A jaki jest sens szukania dziury w całym? Jeśli szaleje za Toba i dzieckiem to nie ma sensu sie przejmować-czasami warto zaufac. A gumki-rzeczywiscie mogły zostać z dawnych czasów (sam w swoim samochodzie znalazlem te po poprzednim włascicielu -po 2 latach)-zresztą jak to mówią "przezorny zawsze ukondomiony"

to sprawdz datę ważności. Skoro są tam od ponad dwóch lat, to albo bedą przedatowane, albo bedzie się ta data konczyła :D

Gość hfdsaklsdfa
zrknij na date waznosci, moze to cos wyjasni...

do szukacz on nie ma powodow, by szukac gdzie indziej, wiem o tym dobrze, ze jak lodowka pusta to sie je na miescie...

Gość nooo jaaaaasne
zgadza sie ,sprawdz date ważności i bedziesz wiedzieć

Gość takie tam duperele...
Sprawdź datę na gumkach- powinna byc sprzed dwóch lat. Inaczej...:(

Gość szukacz 2121
a skad wiesz ze nie jezdzi na dziewczyny w dzien laski tez stoja na ulicach

Gość a ja wam powiemmmm
że ostatnio mój narzeczony u mnie w torebce znalazł prezerwatywy jeszcze \"sprzed\" i chyba mi uwierzył, ale głupia sytuacja na maxa :O także różne rzeczy się zdarzają

Może bzykał na boku, jak byłam w zaawansowanej ciąży... :O czego oczywiście nie życzę. faceci to świnie, sama się wczoraj o tym przekonałam...

Gość szukacz 2121
a jak si eod razu kąpie jak przychodzi z pracy to tez moze byc podejrzane ,ja bym go zaczela wąchać.gumy smierdzą.

no właśnie... sprawdź datę produkcji gumek. jeżeli były sprzed dwóch lat to data też powinna...

date waznosci maja do 2011 rok, wiec chyba nie lezalyby tak dlugo dla mnnie to powazna sprawa, bo zastanawiam sie na tym czy nie odejsc, dla mnie zwiazek musi byc oparty na zaufaniu, milosci, poszanowaniu tej drugiej osoby...