Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Codzienność

jestem glupia czy naiwna?

Polecane posty

Gość a gdzie dokladnie znalazlas te
a juz napisalas... kurde, jak tez bym zgłupiala...mam tendencję do myslenia o najgorszym i wiesz co bym pomyslala :O niestety..

a propos, NIE jesteś głupia ani naiwna...to samce są tacy jak nas nazywają !!! wydaje mi sie ze Cie wkręca, kurde...dlaczego oni tacy są, zal serce sciska... :O

Wiesz, tak sobie myślę że jednak coś musi być na rzeczy. Bo nawet jeśli te gumki byly stare to powinny być chyba raczej z jednej p[aczki czyli z jedna datą przydatności i ta data miala by się już ku końcowi a nie do 2011...

tez mnie ta rozna data wazpości zadziwila

wiii ja mysle podobnie gdyby byly tylko te z krotsza data to jeszcze by uszlo... Qurcze klawiatura mi szwankuje na dodatek:(

Gość NIE TYLKO ŚWINIE
darmozjady, szuje, łajdaki..prędzej czy pozniej wychodzi wszystko na jaw :O

wiadomo, my kobiety bedziemy zawsze trzymac razem, ech ta solidarnosc jajnikow ;) patrze na moja mala stonke :D bo spi ubrana w takiego pajacyka w paski i nie wyobrazam sobie, ze mogloby jej nie byc {serce}

Gość Kobietko nie martw sie
Fajnie,ze jestes taka opanowana. Zycze Ci rowniez,zeby facet mowil prawde. Choc moglas mu nie mowic przez telefon teraz to ma czas mnostwo rzeczy wymyslic;) Powodzenia

hmmmm dureksy- wyczytałam, że mają okres 5 lat- nie wiem jak inne- ale tak szczerze jeśli były gdzieś tam wciśnięte- to naprawdę mogły byc z zamierzchłych czasów- zamiast snuć się po domu i mysleć o odejściu to zadzwoń jednak do producenta i dowiedz się jaki jest okres ważności a nie się nakręcasz ja osobiscie kiedyś w szparagałach też trzymałam jakieś tam prezerwatwy i też mój narzeczony znalazł nie wszystko musi oznaczać zdradę

to nie sa durexsy tylko jakies new caress i drugie z roza na opakowaniu. nie mam ochoty na zabawy w sledczego. mam dziecko i to jemu chce poswiecac czas, nim sie zajmowac. daty produkcji tam nie ma napisanej, jak spotkam takie same to kupie i sprawdze jaka date daje producent

Gość xyz.....
data produkcji jest "ukryta" w numerze seryjnym produktu. tylko co do gumek Ci nie pomoge bo nie znam zasady odczytywania. każdy produkt i każda firma ma inny sposób kodowania tych danych. te z którymi się spotkałam są dość skomplikowane.

Gość NIE TYLKO ŚWINIE
oczywiscie ze wszyscy..mowie, pręzdej czy pozniej..mają to w genach chamy !!!! ranienie kobiet to coś , co im najlepeij wychodzi...

poczytam, poczytam, wieczorkiem i w nocy jak mala zasnie, pomysle po raz setny nad tym wszystkim. do tej pory nie mylilam sie co do oceny ludzi, mowia, ze mam zwierzecy zmysl:D a wiadomo, ze zwierzaka i dziecka sie nie oszuka, wyczuwaja instynktownie komu mozna zaufac a komu nie

Gość xyz.....
new caress :O jak ja pisze :O

Gość zmanierowany krytykant
zawsze uwazalam, ze kazdy nawet bedac w zwiazku ma prawo do prywatnosci i ja to szanuje, nie bede robic rewizji. no. brawo. nie dosc ze dziecka nie zostawilas na 5 minut to jeszcze normalnie podchodzisz do innych spraw. prezerwatywy sa wazne 5 lat. chyba niepotrzebnie robisz afere.te z 2009 wyprodukowano w 2004 a tez z 2011 w 2006. watpie, zeby mozna je bylo az do teraz kupic.

xyz dzieki, z tego wynika, ze te caressy byly kupione trzy lata temu ale na tych drugich jest 2011, pozniej poszukam z necie tej firmy

zmanierowany do tej pory myslalam, ze jestem z tych normalnych (choc kazdy z nas jest normalny dla samego siebie) i oby mi tak zostalo pozdrawiam

"to nie sa durexsy tylko jakies new caress " uuu to na pewno Cie zdradza... to klasyczne prezerwatywy dla zdradzaczy... podobno prostytutki maja na nie rabat 90% :P