Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie.../////.././

posiew moczu a piwo wieczór wcześniej

Polecane posty

Hejka, jak się oddaje posiew moczu, to dzień wcześniej można pic piwo?? nie jakoś dużo - ok 1 bądź 2?? bo wiem że do bad.ogólnego moczu nie jest to wskazane ale jak to jest w przypadku posiewu moczu?

Gość k.... alkoholik
z Ciebie czy co że musisz pić. Alkohol przed jakimkolwiek badaniem nie jest wskazany!

nie pytałam o ocene mnie, tylko zadałam jasno sformułowane pytanie. Jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj. Jakbym była alk. to bym w ogóle nie pytała tym bardziej o 1 czy 2 piwa więc sie idioto zastanów zanim coś napiszesz i obrazisz kogoś. I nie napisałam że się chce upic tylko o 1 głupie piwo a nie vodka. Przyjeżdza koleżanka do mnie od dawna nie widziana, to zadałam po prostu pytanie a mi zależy na szybkim wyniku badania. Ale po co ja ci to mówie, lepiej idz do koscioła.

Gość miałam Ci coś do powiedzenia
alkohol przed kazdym badaniem nie jest wskazany. Doczytaj wypowiedz do końca. P.S. Do kościoła nie chodze

Gość gość
Spokojnie możesz wypić te 2-3 piwa maksymalnie. Do rana i tak wszystko wysikasz i nie będzie to miało wpływu na badania.