Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ech życie...

Jeszcze raz o naszej klasie

Polecane posty

Gość Ech życie...

Zastanawia mnie jedna rzecz, dostaję mnóstwo wiadomości na naszej klasie, codziennie po kilka. Gdy wchodzę, ciesze sie, ze mam nowe wiadomości, ale gdy wchodzę dalej okazuje sie ze jak zwykle same zaproszenia od osób zupełnie mi obcych głównie zbieraczy profili lub gości, którzy zbieraja np same profile blondynek itd ( jestem blondynka ). Ale zeby ot tak ktos do mnie napisał cos od siebie to nie. jedyna wiadomośc różniaca sie od innych to było tekst : propozycja współpracy od gościa którego nie znam i nie wiem o co mu chodziło. Dodam ze na moich klasie jest mało osób zalogowanych, zalogowali sie i to wszystko klasa była zawsze niezgrana od kiedy pamietam i z podstawówki i z liceum. Dziwne to wszystko. Co komu po tym ze doda kogos do znajomych i koniec jak nawet tej osoby nie zna. A jeszcze jeden pezypadek : zaprosił mnie do znajomych taki jeden z mojego osiedla nigdy z nim nie rozmawialam, tylko wiem ze mieszka niedaleko. I co ? Przyjęłam te zaprozsenie a potem na przystanku odwrócił główke i udawal ze mnie nie zna hehehe

Gość Jakuuup
daj konto to napisze bo nie moge sluchac twojego ględzenia :o

Gość anjjja
jak dla mnie to głupota... ale każdy ma inne zdanie... ja tam sie wogóle nie zalogowałam, i nie mam zamiaru...

ja sie zastanawiałam nad skasowaniem konta, ale wiadomości na nk sa formą kontaktu jaki utrzymuję z dobrą koleżanką

Gość pierdzacz
wystrzeliłem srake :)