Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaaaaa

kurs z urzedu pracy

Polecane posty

Gość bezrobotnaaaaa

zapisalam sie w urzedzie pracy na taki kurs ale z uwagi na to ze wiecej jest chetnych niz miejsc aby dokonac selekcji odbedzie sie wczesniej takie 4 godzinne spotkanie z jakims trenerem ktory wybierze wlasciwe jego aniem osoy. jakmslicie na czym moga polega takie warsztaty?

Gość vinnnniii
nie mamy pojecia idz i zobacz i daj z siebie wszystko bo jesli ci zalezy to tak powinno byc

na tym, aby poznac osoby i ocnic ktore faktycznie chca isc na kurs po to aby pozniej przydaloby sie im to do pracy. ogolnie ocenia sie checi...

Gość bezrobotnaaaaa
ale tam maja byc jakies ankiety, kwestionariusze no ale az 4 godziny?

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
a jaki to kurs? jakieś przeszkolenie do zawodu?

tak pewnie beda ankieta na podstawie ktorych bedzie mozna ocenic predyspozycje i to dlaczego chcesz zrobic taki kurs. Ale przede wszystkim twoja chec do rozoju pracy itp

Gość bezrobotnaaaaa
kadry i place . o to juz mnie pytal doradca zawodowy dlaczego wlasnie ten kurs chce robic

Gość bibula
bylam na podobnym kursie,beda pewnie robic takie "psychotesty" ,u nas byly tez indywidualne rozmowy,no musisz ich po prostu do siebie przekonac,badz pewna siebie ,wygadana,gadaj o tym co jest zwiazane z kierunkiem kursu

Ja bylam na takim kursie \"specjalista ds. finansowo-kadrowych\" z UP na jesieni :) tyle że nie bylo żadnych wcześniejszych selekcji. W pierwszej kolejności byli zapisywani ci którzy nie byli jeszcze na żadnym kursie z UP, ci którzy są dlugo zarejsetrowani jako bezrobotni.

Gość lukier
bylam na takim kursie dla kierownikow malych przedsiebiorstw z up wlasnie i tez byly osoby wybierane z tym ze tam trwalo to pare dni a nie godzin. Mielismy testy na intelig.oraz 2 rozmowy po 2 godziny z psychologiem i rozmowa z jakims doradca jeszcze nie pamietam dokladnie od czego ten doradca ale sie dostałam :)a od psychologa dowiedzialam sie ze jestem fajna ;P