Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myślicie

Co myślicie o kobiecie która tłucze swojego faceta

Polecane posty

Gość co o tym myślicie

Dla mnie osobiście to rzecz nie pojęta, w ogóle w związku jak coś takiego moze się dziać, czy to kobieta bije faceta, czy na odwrót... jak mozna byc takim nie ludzkim Oczywiście oprócz bicia jest takze gnębienie psychiczne, wyżywanie się... napewno jak raz sie na to pozwoli, to bijący nie bedzie mial rzadnych oporów przed następnym razem.

Gość dwa razy go walnęłam
i nawet on przyznał że się należało. a impulsywna nie jestem.

Gość fgggi
Ja uznałabym że ta kobiet ajest ofiarą mężczyzny-ofermy, który ją tak obrzydza i tak prowokuje że ona aż sobie z emocjami nie radzi. Poza tym uważam że jest łatwowierna że wierzy że biciem zmieni dupę w faceta, że sprowokuje go do zmian, wzięcia się w garść. Tymczasem to jest równia pochyła i może być tylko gorzej: ona straci do niego całkiem ludzkie uczucia, a w końcu i szacunek do siebie że jest z takim matołem, a on będzie z upojeniem umartwial się w dalszym ciągu.

Gość jest chora
psychicznie i tyle. Jeśli chodzi o notoryczne bicie ciapy tak jak to osoba wyżej napisała.

Gość to ze baba bije faceta nie zna
czy ze on od razu jest ofermą

Gość co o tym myślicie
fgggi --- wiedzialam ze bedzie opinia broniaca kobietę, tylko nieco idiotyczna... nie znasz sytuacji w jakich sie to zdarzalo, a oceniasz w ten sposób !! ja tez nie znam szczegółów...choć wiem, ze ta klientka rzucała sie na niego, drapala po twarzy po rękach...

Gość co o tym myślicie
i to chodzilo głównie o pieniądze..sama nie pracuje, a facet ją utrzymuje..są małzenstwem z niedługim stazem... wydaje mi się ze ona musiala coś podobnego w dzieciństwie przezywać..albo POPROSTU czuje się lepsza od facetów, mysli ze czynem zalatwi wszytskie swoje złości...tragiczny taki tok myślenia.. moim zdaniem powinna się leczyc, cos ma nie tak z główka tak ajk napisala to któras z przedmówczyń :O

Gość co o tym myślicie
dokladnie...a to tylko świadczy o tym, ze ten co bije inaczej nie umie dojść do porozumienia i w ten sposób załatwia sprawy...

Gość szczerze mówiąc mam to w dupie

Gość co o tym myślicie
ten pseudo " związek " juz dawno sie zakonczyl... ale oni nadal się widują, bo mają dzieci, ona nie pracuje zatem kasa jest jej potrzebna no i sila rzeczy widzieć się muszą bo ciągle jej brakuje....

Gość do psychiatryka z nią
szare komóreczki najwyrazniej sie wykruszyły..

jak slysze ze "kobieta tlucze swojego faceta" to sie nie dziwie, jak mozna byc taka ciota i dac sie tluc kobiecie? :O az sama bym se walła :classic_cool: coz, jak ktos robi dobrowolnie za worek treningowy to chyba jego wybor nie?

Gość co o tym myślicie
ja jako kobieta na bank tez bym oddala on pomimo ze ona go tam pare razy potlukla nie byl w stanie jej uderzyc i prawidlowo...choc mial chęc zakonczyć to, ale nie w ten sposób...szacunek dla niego

Gość ....owszem
byl by ciotą , gdyby latami się to ciągneło