Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda szkoda

szkoda mi Edyty Bartosiewicz

Polecane posty

Gość szkoda szkoda

wlasnie przeczytalam na pudlu,ze cierpi na depresje,tygodniami nie wychodzi w domu i raczej nie wroci juz nigdy na scene,choc cudem udalo ją sie namowic na pojawienie sie na festivalu Top Trendy by zaspiewala z Krzysztofem Krawczykiem. Szkoda mi jej,to jedna z moich ukochanych wokalistek,ciągle slucham jej plyt,uważam że ma niesamowity talent.

Gość hgsfsds
a czemu na depresje?

Gość hahaaaaaaa
no jak to czemu, depresja jest teraz modna :P

Gość hahaaaaaaa
Kowalska tez podobno ma

Gość szkoda szkoda
Kowalska zeszla na psy z tą swoją muzyką i cala ona...Choc jej pierwsze plyty nadal lubię;)

Gość szkoda szkoda
Nie wiem ,czy będąc osobą tak znaną i lubianą,tworzącą -jak dla mnie-tak wspanialą muzykę na wlasne życzenie zechcialoby mi się zamknąc w domu i odizolować się od świata-bo tak jest modnie:O Nie przesadzajmy...Depresja to straszna choroba,moj znajomy niedawno odebral sobie życie,bo też cierpial na depresje :(

Gość kasia kasiaaaa
ale depresja to choroba ktorej nie diagnozuje sie po tym ze ktos nie wychodzi z domu

Gość mysia spod dębu
To uwarunkowanie genetycznie,a nie od tego co kto i ile zarabia.

Gość szkoda szkoda
Nawet w jej piosenkach mozna wyczytac wiele smutku i trudnych przezyc:(

Gość alealealeaaa
prawdziwa artystka ... tak mi szkoda ze nie wydaje juz plyt, jest jedna z niewielu osob tak uzdolnionych i potrafiacych spiewac, przekazywac i w ogole... A teraz to wszedzie: jest ciemno, wszystko jedno, albo: nie daj sie, usmiechnij sie :/ Mam nadzieje, ze kiedys wroci, bardzo bardzo bym chciala

Gość mysia spod dębu
No tak ona ma przynajmniej kasę i nie musi martwić się żarciem,a ja mam na 2 osoby 600zł i problemy ze sobą i od lat walczę. Tak to już jest....

Gość szkoda szkoda
Dokladnie jej plyt mozna sluchac ciągle i powracac do nich,choc tak dawno nic nowego nie nagrala ja ciągle jej slucham i pamietam o niej,a taki Feel Doda i inne...kto będzie o nich pamietal za jakis czas...???

Gość wiolettaaaaa
pamietacie tą piosenkę .jenni (dżeni ) mam na imie dzeni czy to cos zmieni czy jakos to szlo.

Gość mysia spod dębu
Ezoteryczna ........ dzięki. Ona może miec b. dobre leczenie poza tym i leki. ja płace na leki antydepresyjne miesięcznie ok 30 zł,a w ogóle wielu rzeczy sobie odmawiam. Na szczęście jestem b. mało wybredna i nie mam szału na rzeczy i posiadanie. jednak człowiek sie martwi czy zapłaci za czynsz itp.

Gość edyta wroc
:(

Gość o bla di o bla da
Edytka jest świetna

Gość reka pod pile maszynowa
zgadza sie z niektorymi tutaj owszem, szkoda, ma dusze artystyczna i cierpi moze bardziej ale ja mialam nielekko w dziecinstwie, musilam sopbie radzic z ojcem alkoholikiem, mam teraz problemy ze stworzeniem zwiazku - ciagle nie wiem czego chce ... ale jakso sie nie daje i fakt ona ma /miala kase na lekarzy my musimy z marnych pensji jakos radzic

Gość też ja uwielbiam
i wierzę , że zaśpiewa

To Bartosiewicz taka swietna muzyke tworzyla? Slucham czasem w radio "Jenny", "Zegar", "Sen" i to szczerze mowiac takie srednie piosenki sa :O A Kowalska z ostatnimi plytami to juz w ogole, nic tylko wylaczyc odbiornik :O Polska muzyka rozrywkowa nie schodzi na psy, ona juz dawno sie kanałami szlaja :O

Gość Edyto plisss
wróć plisssssssssssssss

Gość też ja uwielbiam
Turquoise ---zapomnialas dodac ,,moim zdaniem ,,. Kobieta ma świetny głos, potrafi pisac emocjonalne piosenki , nieźle gra na gitarze. To jest to o co chodzi w muzyce rockowej .

Gość to bylo piekne
smutne te piosenki miala, ale tak życiowe...piekne....szkoda, ze prawdziwi artysci pozostawiaja scene...