Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larissa

po 14 latach dowiaduje się ze byłam zdradzana i co teraz

Polecane posty

Gość larissa

8 lat temu przypuszczałam że coś jest nie tak, pracował do nocy , prawie we wszystkie weekendy , ale tak naprawde nic więcej nie wskazywało że ma kochanke.Ja siedziałam z 6 letnim dzisckiem w domu a on jezdził do 7 lat młodszej od siebie panienki.Przedstawił sie jako rozwodnik mający dziecko. Teraz po latach przez przypadek poznałam jego byłą na naszej klasie. wiem że spędzali ze soba wiele czasu , przychodził do jej domu , pił kawe z rodzicami , Wyjezdzali na weekendy , nawet byli na tygodniowym urlopie nad morzem. ( mnie mówił że jest w delegacji) Kocha dzieci jest dobry dla nas ale nie jest już człowiekiem za którego wyszłam. Dodam że był sie z nią 2 lata a potem też wiem że z kimś się spotykał bo widziałam to w sms- ach. Co mam zrobić ?

Gość kasikonik
to samo

Gość gmm
no właśnie - to samo, przecież wypracowaliście sobie już układ

Gość gwiazda polarna 28
to zalezy czy jeszcze go kochasz? Jesli tak, to postaraj sie go odzyskac (w jaki sposob to napisze pozniej) jesli nie zacznij nowe zycie.Moge sprobowac cos doradzic, jesli chcesz

Gość larissa
Dodam że przez ostatnie 3-4 lata znajdywałam drógi tel. komórkowy i nowe karty telefoniczne które słuzyły do sms - owania podczas pracy z dziewczynami. Kochałam go i chyba nadal coś czuje . Zawsze był dobrym dla mnie i dzieci . Zawsze przynosił pieniadze i dobrze zarabiał. Ale cały czas oszukuje. Teraz jak wie że ja wiem - prosi o wybaczenie ,żałuje prosi o szanse. czy mam mu wierzyć??????? jestem zdesperowana.

Gość reka pod pile maszynowa
no to odpowiedz nam: co ty jemu dajesz on pieniadze. to juz wiemy. a ty ??

Gość larissa
Co daje ? Mamy 2 dzieci , pracuje zawodowo - zarabiam tyle co on . Zawsze byłam oddana kochającą żoną , przynajmniej sie starałam . Ktoś by pomyślał - Idealne małzeństwo.

Gość progetta.
larissa, tak to jest jak kobiety ufaja za bardzo i nawet jak maja podejrzenia, to je bagatelizuja...