Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc...

kto u was mysli o zabezpieczeniu?

Polecane posty

Gość ccc...

ja np nie umiem powiedziec facetowi o zabezpieczeniu bo jest mi glupio a on mowi a nigdy ze soba nie ma:O

Gość sibi
ja myśle że jak oboje partnerów jest odpowiedzialnych to i oboje myślą,ja np nie muszę się o to martwić bo mój facet pamięta,a wręcz razem kupujemy np gumki:)

Gość Ja ona i on
Teraz biorę pigułkę, a jak nie brałam to zawsze ja kupowałam gumki. Głupio ci powiedzieć facetowi o gumce? To jak mu powiesz o niechcianej ciąży? A takich co mówią, że nie mają, albo nie chcą to gonię na cztery wiatry. Chcę sama zadecydować o tym kiedy i z kim będę miała dziecko, a nie zdawać się na przypadek. Dla mnie nie ma żadnej różnicy z gumką czy bez, a jak facet chce koniecznie bez? To jest przecież też sex oralny :)

Gość moja stara

Gość ccc...
glupio w takim sensie, ze nie ustalamy przeciez ze bedziemy sie kochac kiedy on do mnie przyjezdza np i dziwnie by to wygladalo gdybym nagle pokazala mu gumke czyli tak jakbym czekala na sex. Poza tym ja sie nie znam na gumkach i jakos chyba wstydze sie kupowac

Gość Ja ona i on
Rany boskie, dziewczyno skoro jesteś na tyle dorosła, żeby uprawiać sex to i na tyle, żeby iść do apteki i poprosić o prezerwatywy! Po prostu wejdź i powiedz : -" poproszę Durexy Elit" . Jak się wstydzisz to wybierz moment jak nikogo nie będzie, albo idź do supermarketu, tam też mają. Polecam ci Durexy, kosztują ok. 9 zł za 3 szt. Nigdy się na nich nie zawiodłam. Są różne rodzaje: klasyczne, nawilżane, extra safe-czyli grubsze i inne. Ja zawsze kupowałam durexy elite czyli nawilżane, takie w fioletowym opakowaniu. Jak przyjedzie facet to nie musisz od razu wyskakiwać z gumką, ale miej gdzieś pod ręką, np. w szufladzie szafki nocnej itp. Powiedz mu o swoich obawach, jedyne skuteczne metody zapobiegania ciąży to gumki, albo pigułka antykoncepcyjna. Zakup gumek to normalna sprawa, wszyscy uprawiają sex, ja pracuję w aptece i dziennie sprzedaję kilkadziesiąt opakowań durexów. Często przychodzą młode dziewczyny i kupują, często przychodzą pary i ona wybiera, a on płaci :). A jeżeli się już totalnie krępujesz to napisz na karteczce i podaj farmaceucie za okienkiem, nie będziesz musiała się odzywać.