Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanaaaaaaaaaa

przespałam sie

Polecane posty

Gość a jak glic
Kobita ze Wschodu Jasne, ze dodalem. Przeciez sa kobiety szanujace sie i ja i Ty doskonale o tym wiemy ;)

Gość musztarda
Nie dołujcie dziewczyny. Może on też nie czuje się pewnie z tą sytuacją, może czeka na reakcję dziewczyny. Faceci, to nie tylko ruchacze, oni też mają słabe strony.

a może on się po prostu krępuje? może się teraz trochę wstydzi... wszystko się wyjaśni jak się ponownie zobaczycie :) a póki co głowa do góry :) na jednym facecie świat się nie kończy

Gość zszokowanaaaaaaaaaa
chcciałam usłyszec te słowa:( i dlatego zapytałam po prostu chciałam.....po 20 kilka lat mamy

Gość a jak glic
Czy dla niego tez jestes 1 partnerka?

Gość zszokowanaaaaaaaaaa
nie

Gość a jak glic
A ktora jesli moge wiedziec?

na przyszłość się nie pytaj, bo co ma Ci odpowiedzieć? daj mu chwilę wytchnienia, a potem spotkaj się z nim i wszystko się wyjaśni.... mi się też wydaje, że teraz może jest trochę skrępowany, bo wiadomo pierwszy raz bywa trudny dla obojga partnerów

Gość zszokowanaaaaaaaaaa
to był moj 1 raz jego nie:!!!! i to on powinien chyba okazuywac mi troske czułosc zainteresowanie nieprawdaz?

Gość zszokowanaaaaaaaaaa
wiedział ze mnie wszytsko bolało a dzisiaj nie zapytał nawet jak sie czuje:(

tak, ale dla faceta to też jest trudne, bo widzisz, czasami nie udaje się za pierwszym razem, znam ludzi co podchodzili z 7 razy.... I jesli on uważa, że zrobił coś nie tak, nieumiejetnie, albo że Tobie się kompletnie nie podobało, to nmoże się czuć teraz skrępowany. Ale oczywiście masz racje: dojrzały facet powinien się inaczej zachowywać.

Gość zszokowanaaaaaaaaaa
up

Gość a jak glic
Wydaje mi sie, ze trafilas na nieodpowiedniego smarkacza, ktory zapewnil Ci nieprzyjemny pierwszy raz!!

a moze po prostu juz nie chce mu sie tyle biegac za toba, bo cie "zdobyl". moze chce z toba dalej byc, ale sorry, jakbym miala napierdalac po 15 smsow dziennie do faceta to bym se chyb a darowala :O

Gość zszokowanaaaaaaaaaa
widujemy sie raz na tydzien wiec nic dziwnego ze duzo ze soba piszemy prawda? ogolnie jestem rozczarowana strasznie;/ juz nie bede taka głupia

czyli innymi slowy, bzyknal Cie na 8 randce ? :D

Gość zszokowanaaaaaaaaaa
nom na 8 :/

Gość a jak glic
Nie ma sie co lamac gnojkiem. Zawsze to jakas lekcja zycia. Tylko szkoda, ze to byl Twoj pierwszy raz ;)

Gość zszokowanaaaaaaaaaa
znałam wczesniej

Gość czarna woda
czyli innymi slowy, bzyknal Cie na 8 randce ? szybka jestes:)) ja z moim mezem (wtedy chlopakiem) tez przespalismy sie po 2 miesiacach, ale mysmy spotykali sie codziennie i juz nawet znalam jego rodzicow. chociaz tez sie potem balam.

etam, poczekaj trochę, jak się spotkacie ponownie to się okaże :) a jeśli się okaże niewart funta kłaków, to naprawdę nie ma się co załamywać, następnym razem ostrożniej lokuj uczucia i tyle :)

Przeczytałam wszystkie Twoje wypowiedzi i moim zdaniem po prostu Cię zaliczył...smutne, ale masz nauczkę, jak nie dać sięzdobyć :O

jakby mi facet po 2 miesiacach powiedzial, ze mnie kocha, to bym wiała :O zreszta juz tak zrobilam i nie zaluje

Gość czarna woda
Mi facet powiedzial po dwoch miesiacach, ze mnie kocha i dzis jestesmy malzenstwem (3 letnim juz).

Gość penissssssssssssssssssssssssss
minete ci zrobił?