Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanaaaaaaaaaa

przespałam sie

Polecane posty

Gość energiczna 30 latka
o co chodzi z tymi biszkoptami? :P

Gość wściekły zajączek
po ile biszkopty?

nie rozumiem takich dupków, staram się ale nie mogę zrozumieć dlaczego facet zalicza... ale porządne dziewczyny, w sensie dziewice :( jak chce sobie pozaliczać, to niech wyrywa chętne na dyskotekach, a tu musi się namęczyć parę miesięcy, naobiecywać, przelatuje ją i zostawia... czy faceci nie wiedzą, jakie to dla dziewczyny ważne... pierwszy raz i w ogóle?

ja sie z moim przespalam wczesnie on pierwszyz yznal mi milosc dosc wczesnie (tez sie o to denerwowalam) od prawie 2 lat jestemy razem

Gość życie...
wyszłam z kąpieli - święta racja. Dlaczego nie podrywają tych chętnych panienek co to na 1 randce lecą do wyra? Po co się męczą z jakąś dziewicą? Po jaką cholerę sponsorują sobie zazwyczaj nieudany 1 raz z taką dziewczyną? Wiadomo, że facet musi być delikatny, musi być długa gra wstępna, pannę pewnie wszystko boli po kilku minutach... po co to? Nie lepiej zaliczyć taką co to na wszystkim się zna? Po co krzywdzić naiwną dziewczynę? No hallo...

nie mam pojęcia... znając siebie chyba bym mu piekło potem urządziła, zaczęłabym od tego, że powiadomiłabym go, że okres mi się spóźnia i że idę po testy do apteki, potem testy by wyszły pozytywnie :P o ja podła :P przynajmniej bym miała ubaw z tego wszystkiego :P albo bym płakała w poduszkę :o

Gość o wy naiwne
moze dlatego wola zaliczac dziewice bo lubia gonic zajaczka? co to za wyczyn bzyknac ruchaczke na dysce, wyczyn to zaciagnac do lozka niewinna dziewice, nawet jesli oznacza to inwestowanie w randki, czule slowka i gre wstepna :P jesli sie o cos dlugo walczylo to nagroda smakuje wysmienicie, duzo lepiej niz jak panna rozklada od razu nogi

Gość energiczna 30 latka
aha... bo mi się przypomniały dwa główne przeboje mojej byłej koleżanki (od 5 lat w Irlandii, kontakt się urwał) - nomen omen z biszkoptów :P 1. Piersi murzynki - 2 okrągłe biszkopty polane czekoladą, z rodzynką na czubku każdego ciastka 2. ehm... jeden podłużny biszkopcik, polany na końcu białą czekoladą, dwa okrągłe po bokach :P ... głodnemu chleb na myśli...? :D SMACZNEGO!!!

Gość autorka tematuuuu
przemyslałam to i powiem szczerze ze mam go gdzies jeden plus ze miałam orgazm on nie dobre i to w sumie chciałam sprobowac sexu bo od dawna o tym marze a ze akurat sie dupek trafił to cóz trudno bede madrzejsza w przysżłosci ogolnie numer z ciaza jest niezły i moze mu taki wykrece zobacze w sumie dobrze sie stało widac nie był warty tego a nastepnemu mojemu partnerowi powiem ze jestesm dziewica bo wsadzeie kawałczka fiuta nie jest dla mnie całkowitym rozdziewiczeniem od dzisiaj madrzejsza bede szkoda ze faceci to tacy gnoje:/ i egoisci

Gość autorka tematuuuu
skoro oni sa tacy nie bede czuła zadnych wyrzutów sumienia mowiac nastepnemu ze jestesm dziewica

Gość autorka tematuuuu
up

Gość autorka tematuuuu
bede z nimi uprawiac tylko anal i obciagac im, dzieki temu nadal pozostane dziewica,

Gość autorka tematuuuu
co myslicie?

Gość autorka tematuuuu
podszyw