Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiiiiiiiiiiiiiii

Jak nazwac firme w UK???,pomozcie!!!!Take away

Polecane posty

Gość aiiiiiiiiiiiiiii

Jutro mam zglosic nazwe do urzedu,wraz z cala rejestracja,nie mam pomyslu,moze masz jakis pomysl??? Otwieram klasyczny fast food, take-away,fish and chips,hamburgery,kebab itp...Moze jest w waszej okolicy jakas fajna nazwa ktora mozna by ordynarnie zgapic?:)

Gość zrób zdjecie bo
koniecznie musi miec 'X' w nazwie - to juz chyba tradycja polskich firemek :O

Gość +-+-+-+
nie sciagaj nazwy bo to zabronione, sama wymysl albo przjzyj slownik :) moze cos ci wpadnie do glowy.

Gość a moze NICE MEAL
? ;)

Gość aiiiiiiiiiiii
Dziekuje,to nie bedzie polska firemka serwujaca kotleta i bigos,wiec zeby nie splajtowala nie moze kojarzyc sie z polskim wlascicielem,farbowany lis sie nie sprzedaje.Kolega podpowiedzial mi Tasty Options;......,ale jakos mi to nie lezy,jednak wszystko co widzialam w okolicy zawiera slowo Tasty.Nie mysle zeby zgapiac nazwe Mc.Donalds,bo to jest nazwa zastrzezona,a poza tym wszystkie inne sa dostepne,wiec bez paniki z tymi nazwami zastrzezonymi,nikt nie dojdzie ze ktos w drugim koncu kraju ma taka sama nazwe jak u was na rogu:)

Gość Ale nie wiesz czy nazwy sobie
Ktos nie zastrzegl. tak sie nie robi.wymlsl sama to nie trudne.

Gość hej hej
-bite `n go -grab `n run -eat or take and go - 4 busy bees -bite into my burger -salt my chips - b very HUngry Mnostwo jest w mej glowie pomysla :D a gdzie ten biznes ma byc?

Gość Fajne te powyzej
Ale raczej 'bite my burger' or 'eat my burger' - nie, ze jest bardziej poprawnie (bo nie jest) lecz dlatego ze jest bardziej catchy. Ale pomysly powyzej sa swietne!