Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dead_girls_dont_say_no

dlaczego nigdy nie starcza mi siły i zawsze godzę sie z nim pierwsza???

Polecane posty

Mam juz tego dosyc, nie znosze klotni, ale ni zawsze ja jestem winna...i koncze te ciche dni, koncze, kłótnie, bo mi samej przeszkadza taka atmosfera. Nie umiem funkcjonowac w otoczeniu, gdzie wiszą siekiery w powietrzu...wiec wycągam rękę do zgody, choć nawet nie słyszę słowa przepraszam...;( głupia idiotka...

Gość trtrtrtr
No ale co w tym złego? Uważam że powinnaś postępować w zgodzie z sobą, nie męczyć się niepotrzebnie. Innymi słowy, chcesz to się godzisz z nim, nie chcesz to nie godzisz.

Gość a kim ona jest
wspolczuje mu ze ma taka dziewczyne ze go przeprasza nawet za jego winy.Kiedys cie uderzy a ty tez do niego przyjedzisz zeby sie pogodzic?? Miej do siebie szacunek a i on bedzie go mial do ciebiue

a kim ona jest - taaa, jemu współczujesz, ciekawe czy też byś współczuła, gdybyś wiedziała, co zrobił. Ja go nie przepraszam za nic. Ja po prostu zaczyham normalnie rozmawiac i po kłótni. trtrtrtr - dzięki za miłe słowa...ale może to wcale nie tak. Może trzeba zacisnąc zęby - i nie wiem - milczeć 2 tygodnie, trudno, byleby nie pokazać słabości i udowodnić, że na pewne rzeczy czowiek nie powinien sie godzic. I wymagac szcunku.

Gość drozdzowkazdzemem
Trzeba myslec o przyszlosci i uczyc sie kontrolowac swoje emocje. Teraz jest Ci zle bo ciezko zyc w takiej atmosferze, ale pomysl jak to odbije sie na Was i Waszym zwiazku. On bedzie teraz po kazdej klotni czekal az Ty wyciagniesz reke. Nie musi sie wysilac zeby przeprosic, taki dumny i mu to na reke, bo nawet jak nie przeprosi to miedzy wami wszystko bedzie ok. Nie mozna tak. Trzeba olac emocje i myslec o celu, a celem powinno byc nauczenie takiego dumnego pawia przyznawania sie do winy i przepraszania kobiety.

drozdzowkazdzemem - bez żartów, ale ostatnie zdanie z Twojej wypowiedzi chyba sobie zapiszę w kalendarzu gdzieś...:-) żeby patrzeć na nie i cały czas pamiętać, co robię i po co:-) Dzieki, że nie krytykujesz od razu..dzięki