Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaniV

Jak on mógł mi tak powiedziec? Mąz po 16 latach małżeństwa?

Polecane posty

To se* zaczerniłam nicka;) A robota leży odłogiem;)

Gość mfglf
Mi sie podobają kobiety szczupłe ale nie chude. Mam 176 cm i waże ok 60 kg ostatnio prztyłam do 65 ale w porę się zorientowałam i jest już ok. Najwazniejsze to zauważyć w porę że sie tyje 9co wcale nie jest takie proste)

Przy tym wzroście z wagą ok 60 kg bliżej ci do chudej niż szczupłej:/ 65 kg, ale dramat:o

Gość zmanierowany krytykant
Najwazniejsze to zauważyć w porę że sie tyje 9co wcale nie jest takie proste) mysle, ze jadlospis moze stanowic tu jakas wskazowke :D a jesli i to jest za trudne trzeba zaopatrzyc sie w urzadzenie hi-technology zwane lustrem (pytaj w sklepech z najnowszym sprzetem w tokyo)

high -tech oczywiscie

ale to jest droga sprawa :)

Gość mfglf
uważam że 60 kg przy tym wzroście 176 to optymalna waga (jestem drobna) a biust i tak mam spory (75c/d)

Gość mfglf
5 kg w tą czy tą stronę przy słusznym wzroście trudno zauważyć. No chyba że ktos ma 150

5 kg w tą czy tą stronę przy słusznym wzroście trudno zauważyć. No chyba że ktos ma 150 no chyba, ze ktos ma ten japonski gadget

tak na marginesie to gdzies tu kobiety wpisywaly przy idealnych wymiarach faceta np wzrost 185 czy 190 i wage 70-80 kg :D po pierwsze wg mnie to wymiary jkaiegos szkieletu... ale to nic... bo ciekaw jestem jak to koresponduje z wymiarami autorki, ktora, jak to wiele osob tu stwierdzilo, ma delikatna nadwage :P

ja widze ze ty sie trzymasz tej logiki komiczne za wszelka cene forsujesz ja i forsujesz

Gość mfglf
faceci mają lepiej 180 cm ok 80 kg 190 cm ok 90 kg

Gość podobnie
A ja mam 170 cm i ważę 84 kg. Mi odpowiada, a jak komuś nie, łącznie z mężem, to niestety jego problem. Nigdy nie byłam szczupła. Na pierwszym miejscu jest to, żeby samemu ze zobą czuć się dobrze, a nie żeby odpowiadać innej osobie. Akceptacja siebie ułatwia akceptację innych. Może ten twój mąż ma jakiś inny problem, z którym nie ma albo nie chce się do kogoś zwrócić?

mfglf najepiej miec jakies 10 kg ponad wzrost powyzej 100 cm zmanierowany - jakiejs musze sie trzymac :P

Gość no a ja...
167 i waze 70kg :( kurcze musze schudnac bo czuje sie jak swinia a wazylam wczesniej 55kg...

komiczne. ale masz swiadomosc, ze to cie zgubi? :p

iq powinno byc przynajmniej o 40 wyzsze niz liczba po odjeciu od wzrostu wagi ciala

Ta, wyobraź sobie iż mam tyle samo wzrostu, ważę 59 kg i nie jest to moja optymalna waga. Jestem dosyć szczupła. Dla niektórych chuda. Przy adze 65 kg byłabym normalna. Szczupła, ale nie chuda. Kwestia gustu, ale znając problemy autorki mogłabyś sobie darować swoje 5 kg tragedii, która w porę zauważyłaś.

"iq powinno byc przynajmniej o 40 wyzsze niz liczba po odjeciu od wzrostu wagi ciala" spoko :P i wiem, ze to mnie zgubi, ale ja lubie sie gubić :D

Gość Vanilliovaaaa
autorko jakbyś ważyła 95 to można powiedzieć ze jesteś gruba ...

Gość Vanilliovaaaa
komiczne..słabo gubisz te swoje kilogramy:D:D:D:D:D

"autorko jakbyś ważyła 95 to można powiedzieć ze jesteś gruba ..." gdyby ważyłe 95 kg, to by ją greenpeace ścigało i do Ocenu próbowało odesłać, a wszyscy kolporterzy tranu z okolicy, ostrzyli sobie na nią kły :P

"komiczne..słabo gubisz te swoje kilogramy" rzeźbie miesien nadbrwiowy prosty

wkurzona - to dziwne, co piszesz... nie masz w ogole kobiecych kształtów :P

nie tłumacz sie!! jestes anorektyczką, wieszakiem i ulegasz dyktatowi kolorowej pracy oraz zostalas sterroryzowana przez swojego faceta!!! moze jakis telefon zaufania? :P

jak mozesz byc taki zlosliwy komiczne!! teraz moja samoocena obnizyla sie do mojego wzrostu :P siedzisz i niszczysz tematy :P i jeszcze gadasz sam ze soba pod roznymi nickami!! :P

"i jeszcze gadasz sam ze soba pod roznymi nickami!! " to sie mozesz mna nie przejmowac bo jestem swirem :P