Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaniV

Jak on mógł mi tak powiedziec? Mąz po 16 latach małżeństwa?

Polecane posty

Gość polikop
gdyby nie zauważyłaby tych 5 kg to dzis wygladałaby jak autorka topiku. Trzeba trzymac rękę na pulsie.

Gość drozdzowkazdzemem
Dla mnie prosta sprawa, Twoj maz woli jak jestes chudsza i nie pociagasz go teraz ze wzgledu na tusze. Unoszenie sie honorem nic nie da. Troche brzydko to powiedzial, no ale mozna wybaczyc bo widac ledwo mu to przeszlo przez usta. Ja bym schudla, oczywiscie jesli chcesz sie podobac mezowi i jesli chcesz zeby wrocilo wspolzycie w Twoim malzenstwie. Milosc nie zastapi nigdy pozadania, a pozadanie kieruje sie swoimi, surowymi zasadami. Rob jak uwazasz, ale obrazanie sie, odgrywanie nie oplaci Ci sie.

"jesli Ty jestes swirem , a reszta forum to normalnosc.. to ja trzymam ze swirami " jestes moim alter ego, wiec Twoje preferencje są normalne :P

Gość zmanierowany krytykant
wyobraz sobie komiczne, ze w przyplywie szczerosci mowisz jednemu ze swych znajomych, ze twoim hobby, ktore cenisz wyzej niz silownie jest rozwalanie topikow na forum internetowym ... :)

panie z apteki w zdecydowanej wiekszosci wiedzą to, co na ulotkach napisano... ostatnio, gdy byłem nadmiernie spięty na wyluzowanie przepisały mi pawulon

Gość a ja bym
zadzwoniła do faceta z imprezy. Ile już tej abstynencji było? Nie za długo???

a ja byłam przed chwilą na zakupach obejrzałam się w wielkim sklepowym lustrze i stwierdziłam że mam wielką dupę o :P

i zauważyłam że moja zuza ma cellulit

wkurzona - nie wiesz nawet jakie ja maile czasem dostaje :D są ostrzejsze niz pawulon :P

oj tak komiczne- ale masz i calkiem fajne maile ;)

wkurzona - podaje maila, bo umieram ze smiecu czasem - laski (anonimowo) przysylaja fotki do oceny (to akurat nie jest az takie smieszne) ale najlepsze sa moje profile psychologiczne :D:D najdluzszy byl na 4 stronach A4 :D

eh komiczne ja wciąż niezmiennie bez połyku więc na nic już nie liczę :( :P

Gość waga to nie jest problem
Autorko, wiesz jaka jest prawda? Masz jakieś inne problemy w swoim zwiazku. Jakie ty wiesz najlepiej. Mąż na skutek problemów z Tobą zakochał się w innej kobiecie i jest jej wierny. Tak wierny. To znaczy nie zdradza jej z Tobą. Skąd to wiem? Bo ja jestem taką drugą żoną i mój wtedy przyszły mąż tak miał. I waga nie jest problemem jak się kocha - ja byłam tak na oko jakies 10 kg cięższa od jego pierwszej żony. Zastanów się jakie macie problemy w waszym małżeństwie? Chociaż skoro juz tyle on cię nie trąca to raczej licz się z pozwem rozwodowym.

aleeeeeeeeee jak mój mąż po 16 latach przestanie ze mną sypiać to przynajmniej będzie miał pretekst

"więc na nic już nie liczę" ale nigdy nie miałem takiej płomiennowłosej jak Ty... to jest atut niezaprzeczalny :P