Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaniV

Jak on mógł mi tak powiedziec? Mąz po 16 latach małżeństwa?

Polecane posty

ja wymagam sama od siebie i dla siebie gdybym zaczela byc zadbana tylko po to zeby sie podobac mezowi to byoby ze mna cos nie tak jesli ja bede zadowolona ze swojego wygladu i zachowania to tez bede rozsiewac to zadowolenie wokol jesli bede sie zmuszac do czegos dla kogos to jaki to bedzie mialo skutek?

"Rozne priorytety maja ludzie" jasne - dla jednego priorytetem jest obżerać sie i siedziec na tyłku obrastajac w sadło a dla innego nie... Nefa - ale to co piszesz, nie ma znaczenia... zawsze w zwiazku komus zalezy bardziej... w tym bardziej zalezy tej kobiecie i to onna musi sie bardziej starac

Gość moze dla ciebie zalosne
komiczne, a co pewnie :D Niektorzy zyja po to by jesc, inni jedza po to by zyc :P

"Niektorzy zyja po to by jesc, inni jedza po to by zyc" no wlasnie tylko, ze Ty gloryfikujesz tych pierwszych :P

Gość sisters of mercy
facet ma problemy z potencja , a wina za to obarcza ciebie. Typowe zachowania kompensacyjne. Bez szczerej rozmowy sie nie obędzie . I twoja nadwaga nie ma tu nic do rzeczy

Nie koniecznie z potencją. Może po prostu go nie pociągac i tyle.... Zdarza sie :)

"Bez szczerej rozmowy sie nie obędzie" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D po co szczera rozmowa, skoro 90% kobietonów ktore sie tu wypowiadaja uznalo a priori, ze facet ma dupe na boku :D

na szczęście ostatnie badania genetyków potwierdziły, że za parę milionów lat wyginiecie. Matka ewolucja uznała kobiety za istoty wyższe :D ale kiedy to będzie :o

Komiczne, to nie tak. Do dupy jest związek w którym tylko JEDNA strona się stara. Nie uciągniesz takiego związku chocbyś pracował 28h na dobę. I obojetne czy dotyczy to zony czy męża. Jak jesteś w związku to problemy rozwiazuje sie we dwoje. Przecież powtarzam wystarczyło POWIEDZIEĆ wcześniej i nie było by problemu, bo jak widać autorka ma rozum i samozaparcie... PS Komiczne ja nie siedzę tylko leże i obrastam w tłuszcz:O Obiecałes dietę na maila:P

Problemy z potencją przy wielorybie to nie nie zaburzenie... zaburzeniem i perwersja byloby, gdyby ich facet nie miał

Gość nikogo nie gloryfikuje
po prostu nikogo nie krytykuje ;) Krytyk i eunuch jedna chodza droga. Obaj wiedza jak, lecz niewiele moga ;)

"PS Komiczne ja nie siedzę tylko leże i obrastam w tłuszcz Obiecałes dietę na maila" wybacz - wyslij mi maila - juz odpisuje :)

Gość sisters of mercy
,,Nie koniecznie z potencją. Może po prostu go nie pociągac i tyle.... Zdarza sie ,, nie , nie zdarza sie , nie przez ponad rok . Jeśli by go nie pociagała bzykałby ja raz na miesiąc , biologia i łatwosc dostepu robi swoje:p Ale ponad rok bez seksu ???? Facet ma poważny problem , wy oboje macie problem , trzeba go zdefiniowac i poszukac rozwiazania

nefrytowa - jak na obrastającą w tłuszcz - jak to określiłaś - to bardzo ładnie wygladasz :P

Gość mam męża po 40tce
i potwierdzam to co napisla ktos wyzej - problemy z potencją, bardzo chce ale nie moze, konczy po pół minuty. U mnie to ja zrezygnowałam calkiem z seksu z nim, Za bardzo mnie to wkurzalo.