Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grado

CHAMSKA KOLEZANKA W PRACY...

Polecane posty

Gość grado

czesc pracuje w sieciówce od miesiąca razem z pewną dziewczyną ma na imię Iga ,ona pracuje od roku i jest starsza ode mnie 2 lata ma 24 zauważyłam że: -czepia się mnie przy klientach -mówi że ciągle się mylę , po czym robi te same błędy co ja -zwraca mi uwagę na wiele rzeczy ,a gdy inni robią to samo nie robi nic -nie uczy mnie niczego innego (dziewczyna która pracuje tyle co ja umie wszystko),czuje że przez to stoję w miejscu... Niewiem co robić po pracy jestem strasznie wkurzona, bo w pracy tłumie uczucia by nic jej nie zrobic przy klientach Myślałam żeby się zwolnić,albo przenies do innego sklepu tej sieci ,ale nie wiem Jak wyjsc z tej sytuacji "z twarzą"?

Gość ap ap
up up

Gość pattrycja2008
nie dawaj sie, badz twarda. wiesz pracuje w sieci kina i zauwazylam pewna tendencje. \"nowi\" traktowani sa gorzej, pomiatani przez \"starszych\" . Zwroc jej uwage, nie boj sie. nie jest twoim kierownikiem? to smialo! musisz pokazac ze nie dajesz soba manipulowac i pomiatac !! inaczej , jesli bedziesz miekka , caly czas bedzie Ci robila na zlosc i ublizala. chyba tego nie chcesz? nie uciekaj z miejsca pracy. walcz, ja wiem ze taka sytuacja zniecheca cie do pracy w tym miejscu. ale JEJ wlasnie o to chodzi, zebys uciekla. zapewne czuje sie przy tobie zagrozona. moze zazdrosci, czuje sie mniej atrakcyjna przy Tobie. rozne moga byc pobudki. ZWROC JEJ UWAGE TAK JAK JA ZROBILAM TO WSPOLPRACOWNIKOM OSTATNIO,tez jestem nowa i co z tego? nie ma prawa cie tak traktowac.

Gość grado
zwracałam juz jej kilka razy uwagę , ale to nic nie dało , dalej się czepiała , nie jestem moim kierownikiem ani przełożoną ... ja pracuje od miesiąca inna dziewczyna też a jeszcze inna od tygodnia i nikogo się nie czepia tylko mnie ...z reszta kazdy z pracowników to widzi , obgaduje mnie bezczelnie przy mnie tak że słyszę wszystko jeszcze mi nie ubliżyła ale mam ochote jej powiedziec cos bardzo chamskiego , myslałam zeby zostac w tej pracy chociazby po to zeby robic jej na złość co do tego "zapewne czuje sie przy tobie zagrozona. moze zazdrosci, czuje sie mniej atrakcyjna przy Tobie. rozne moga byc pobudki" pewnie że się czuje , jej chłopak okazuje mi zainteresowanie , jest zazdrosna o niego , a poza tym chce miec dziecko a jej chłopak nie i jest tym strasznie sfrusrtowana