Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam urlop i wolną chwilę

DOŚĆ!!!

Polecane posty

tych starających się o "dzidziuśka" i dość bzdurnych wpisów nudzących się nastolatków. Chcę pogadać... czyli popisać z kimś... a tu zupełnie nie ma z kim!

Gość yrrmkdm
to po jaka cholere tu siedzisz na kafe idz a kysz

Gość W pracy
Też na chwilkę wpadłam - na małą kawkę i nic, nudno jak w kościele. A co do tych starających się, to też mam już dość, może niech założą jakieś Kafe - przyszłe matki Polki albo My mające misję!

Gość markosss
Mogę z Tobą pogadać, ale tylko o seksie.

Gość edeltrauda misiak
Ej, w kościele nie jest nudno! W kościele odbywa się Wielka Tajemnica Wiary! (no chyba, że jesteś ateistką, to rozumiem)

Seks to bardzo ciekawy i milutki temat, ale w tej chwili piję kawusię i mam potrzebę zwykłego pogadania sobie ...ok... poplotkowania sobie... pieszczotki i inne przyjemności muszą poczekać.

edeltrauda misiak ... tak! wielka tajemnica kasy!!! Ja do spotkania i "rozmowy" z Bogiem nie potrzebuję tego zimnego i świecącego pustkami budynku z zawianym księdzem, który odprawia mszę w 30 minut, bo spieszy się do kochanki. Ale mi mistrz tajemnicy!

Gość markosss
OK. Miłego popijania kawusi, ja idę do WC się trochę poonanizować. Myślę, że wkrótce znajdziesz kogoś fajnego do rozmowy (a jak nie to za jakieś 10 minut wrócę tu już rozładowany i będę mógł gadać o wszystkim).

Gość yrrmkdm
jakie wy głupie jestescie

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ok, jeżeli nikogo ciekawego nie będzie, to poczekam. A swoją drogą ciekawe dlaczego w w/w celu udał się markosss do WC. Przyjaciółka mi się skarzyła, że jej facet robi to przed kompem i nawet wtedy, gdy ona jest w domku. Chyba nawet ma już tego dość (koleżanka!)

Gość yrrmkdm
W samotne weekendy przywiązuję sobie kutonga do brzucha i udaję obojnaka, gdyż wtedy czuję się przynajmniej kimś rzadkim i wyjątkowym. :classic_cool:

yrrmkdm . oooooooooooooo witaj Ty Mądry ... Ty który zaszczycasz kafe z tak głupimi istotami jak my... oooooooooooooooooTy, który poświęcasz swój cenny czas , by czytać nasze płaskie, niskiego lotu wypociny. Dzięki Ci za to WIELKI i Mądry!!!

ale poczekaj z tym, nie męcz biedaka... dziś czwartek... masz jeszcze czas. I ja nie chcę tego widzieć... :(

Gość markosss
Jestem już. Czemu w WC? Nie miałem tu żadnej chusteczki ani papieru. No to o czym gadamy? O tarczy antyrakietowej? O Openerze? O Donaldzie Tusku? O grzybicy pochwy (ale na tym nie za bardzo się znam...)

O tarczy nie... bo jakoś jej nie widzę, a to co jest w planach w naszym kraju, to mgliste bardzo i złudne. O "Donaldu" też nie , bo nie podoba mi się jak usta układa w gadaniu i oczka ma takie podstępne. Opera... no może! A grzybicy nie mam. :(

Gość markosss
No kurde, nawet podświadomie przyspieszyłem walenie konia żeby pogadać, a ta sobie poszła. Wolna chwila się skończyła. Ech, tak to jest z babami... Idę

Gość markosss
Aha, jesteś! :-) No dobra. O Openerze chciałem... ale o operze też mogę :-D

Haaaaaaaaaaaaaaaaa! Bo ja blondynka jestem i ślepa w dodatku... ale niestety nie pogadam, idę po ogóraski na ryneczek, będę robiła zapasy na zimę.

ill_ ano siedzę... jeszcze!

Plany urlopowe miałam piękne, ale rzeczywistość mnie przytłoczyła. Ktosik woli pracować niż odpoczywać... a cóż... płakać nie będę, popłaczę gdy zakończę znajomość z Ktosikiem, bo chyba to nie ten facet jest!

Nie żartuj, fajny urlop uzależniasz od faceta?

Gość Ponieważ
Dlaczego Cię to dziwi, to miał być nasz pierwszy wspólny urlop, czekałam, nazbierałam trochę grosza... tak bardzo chciałam właśnie z nim "pooglądać" Kraków, a tu nic z tego. Mieszkam nad jeziorkami ... w Olsztynie... mogę łazić po lesie, kąpać się lub czytać książkę.

Wiesz, ja też miałam plany na urlop, bo mój chłop nie lubi jeździć nad nasze okoliczne jeziora. On albo morze, albo nic. Nie mamy za bardzo kasy na wakacje w tym roku (inne wydatki) i wynalazłam fajny pomysł na urlop, już bez szczegółów, ale pokręcił na to nosem i finito. Na co ja zareagowałam w taki sposób, że skoro nie podobają mu się nasze jeziora - trudno - niech siedzi w domu, ja na szczęście mam znajomych i z nimi spędzę czas. Lubię swoje towarzystwo i w razie braku znajomych też się sobą dobrze zajmę. Nie wiem, jak się do tego odniósł, w każdym razie nie zamierzam siedzieć z nim w domu tylko dlatego, że mu się jezioro nie podoba. Urlop już za 2 tygodnie :) Okolice masz piękne, moja siostra mieszka w Elblągu i zawsze staramy się ich odwiedzać i przy okazji pojeździć trochę po Warmii i Mazurach.

Gość markosss
Ja za tydzień jadę na Krym. Może być ciekawie. :-)

Czy żaden z panów nudzacych się na kafe nie zechciałby zrobic mi troche przyjamności ? Wiecie, że jak kobieta jest napalona to nie może sobie znaleźć miejsca

ill_ lubię swoje towarzystwo, ale urlopu sama ze sobą nie chcę spędzać, ogólnie dużo czasu spędzam tylko z samą sobą i to miał być czas radości, wypocznku i .....miłości ...:( Może rzeczywiście czas na zmiany w życiu. markossss - nie zapomnij pozdrowić ode mnie floty czarnomorskiej :)

spadaj podszywaczko... bardziej się nudzisz...