Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zebra z klasą

Polećcie jakiś dobry thriller

Polecane posty

Mam w planie spędzić weekend przed tv, stąd moja prośba znacie może jakieś fajne filmy, które mogłabym wypożyczyć? Interesują mnie takie typu "Krąg" ,"Oko" albo "Gothika", gdzie nie ma rzeźni tylko dużo myślenia i strachu.

Japońską "Klątwę" widziałaś? Ale japońską, a nie hamerykańską z blondyną rzucającą blond lokami na boki w roli głównej.

PIŁA a szczególnie ostatnia część... lubie takie filmy ale tą część w połowie wylączyłam bo wymiękłam :)

No to dużo straciłaś, bo wersja komercyjna jest mocno okrojona, w japońskiej jest wiele mrożących krew w żyłach scen, że tak powiem. Do tego te części są o wiele dłuższe i oczywiście historia jest bardziej popaprana niż w wersji rodem z juesej. Za pierwszym razem filmy porywają, przy którymś razie z kolei stają się lekko nudne, no ale Kayako i Toshio są o wiele \"ładniejsi\"...

Może \"klucz do koszmaru\"? Nie arcydzieło, ale całkiem fajny;) Albo "statek widmo".

ale Piła to właśnie taka rzeźnia a ja nie mogę oglądać takich filmów... ill_ już od jakiegoś czasu zbieram sięna obejrzenie japońskiej wersji Kręgu może i na Klątwę też się skuszę...

Krąg japoński też nieporównywalnie lepszy, jak chcesz zobaczyć dobre kino to śmiało oglądaj.