Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meaaa

co na nudę?? polećcie coś

Polecane posty

tak się stało jak się stało i muszę niestety leżeć przez kilka miesięcy... już wychodzę z siebie, bo ileż można na kafeterii siedzieć.... łykam 3 książki tygodniowo.... może ktoś coś poleci fajnego, co wypełniłoby mi czas?

Gość ala22233
zagraj na kurniku w kalambury ,fajna zabawa .

grywam i owszem :) ale do tego muszę mieć wygodną pozycję, żeby szybko pisać... a na leżąco się nie da :( już wlazłam na second life, pokręciłam się w kółko i okazało się, że mój laptop nie wyrabia z grafiką i mnie wywaliło :o

O jaaaa, współczucia :o Krzyżówki? Ale ile można rozwiązywać...

Gość ala22233
ja tez probowalam grac w te second life -ale ni erozumiem o co tam chodzi wszystko po angielsku.:o

Gość karalucccchhhh
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nienawidze jak ktos nie wie co ze soba zrobic... mam tyle rzeczy do zrobienia a siedze w pracy

karaluszku zrobiłabym wiele przyjemnych rzeczy, jednak leżenie w łóżku jest pewnym ograniczeniem nie sądzisz? powiedziałabym nawet, że mega ograniczeniem moja aktywność pozałóżkowa ogranicza się do zrobienia obiadu :o kuźwa zdechne tu

Z tym, że wy możecie chodzić, a meaaa nie.

Może zacznij grać w gry? Np escape room game, hidden object game, albo przygodówki? Bardzo wciagają i mozna spokojnie grać w łozku, wiem bo sama w nim leżę:P ( nie z tego powodu co Ty). PS Pozdrów kota:D

nefrytowa :D kot leży koło mnie :P tylko jemu się to podoba.... może rzeczywiście poszukam jakiejś gierki

Gość meaa ty ptasi móżdżku
tacy ludzie jak ty sa skazani na nude

hmmm w sumie... ale ja antytalent jestem :P kiedyś majstrowałam kolczyki i inne duperele, nawet fajnie mi wychodziły ale nikt nie chciał kupować :P i teraz mam stado kolczyków w domu :D

Meaa, moje 3 koty leża obok mnie:D co powoduje ze kazde poruszenie moje jest kwitowane obrażonym syknieciem któregos kota:D Chyba założe kurs nauku szybkiego latania:P Tu masz linki na strony z grami http://www.gamershood.com/ http://www.bigfishgames.com/download-games/genres/15/hidden-object.html http://www.ifungames.com/ Podpowiem: jak sie jakas gra spodoba... można ściągnąc:D

Gość pooglądaj TV
Pooglądaj sobie TVN Style. Tam jest tyle fajnych programów. Polecam Nigelle, Trinny i Susana, Perfekcyjna pani domu, Tori i Deen, Maisto kobiet.

Gość InnaNieZrozumiała
Polecam qplaygames.com możesz zagrać w wirtualnego golfa zdobywając punkty lub je tracąc .Fajna gierka możesz wynaleźć własne sposoby na tarafienie do dołka jest tam jeszcze wiewle innych gier.Polecam

Gość Rozbierz się i pilnuj
...ubrania.

Gość cala prawda cala dobe
masturbacja :classic_cool:

Gość brafiarrka
Może jakies kursy lub szkolenia internetowe. Ja znam jedna firmę która organizuje szkolenia, ale nie jestem pewna czy sa to szkolenia internetowe. Najlepiej wejdź i sama zobacz http://www.homocreatore.pl