Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesnaa

bolesny pierwszy raz

Polecane posty

Gość bolesnaa

mam problem.... postanowilismy rozpoczac zycie sex. z chlopakiem.. bylo pieknie, bylam rozluzniona, nawilzona.. ale... bolalo cholernie pieklo i bolalo ... tak jakby mnie rozrywalo kiedy probowal wejsc :( no i kolejna sprawa ze po probie wsuniecia penisa po paru ruchach penis opadl .. ;/ w czym problem? :(

Gość style no 1
mnie tez bardzo bolalo za 1 razem, mialalm krwawienie przez 2 dni... niektore kobiety boli jeszcze wielokrotnie. a czemu mu pyta opadla tego nie wiem

Gość bolesnaa
tylko sie nie smiej prosze za moje pytanie, ale jesem niedoswiadczona: wiec jak mnie boli to ... nie wnkac w ten bol a dalej kontynuowac? :( kurcze... jak pomysle ze to tak boli to ja nie widze w seksie zadnej przyjemnosci ... :(

Gość Dop*****lam dziś każdemu
może za mocno go przestraszyłaś jak krzyczałaś

Gość Dop*****lam dziś każdemu
jedno dobre pchnięcie i po wszystkim

Gość bolesnaa
''jedno dobre pchnięcie i po wszystkim'' taa... a potem bede chodzila jak Lacky Luck ...

Bolesnaa, próbójcie nadal. Delikatnie. W końcu powinno się udać. Dlaczego twój chłopak stracił erekcję ? Może był zestresowany, a może praktykował przez dłuższy czas masturbację i utrata wzwodu spowodowana była innym gatunkiem doznań...trudno powiedzieć.

Gość style no 1
kobieca przyjemnosc przychodzi z czasem. ja zaczelam wspolzycie niedawno i wiem ze jescze nie rozwinelam w pelni moich mozliwosci przezywania przyjemnosci ale wiem ze to przyjdzie. nie spinaj sie... moze wypijcie sobie jakies winko na rozluznienie ... wszystko pomalu.. za ktoryms razem na pewno sie uda...

Gość bolesna
tak chlopak regularnie , dzien w dzien sie masturbowal .. :( dodam ze ma 24 lata i jest prawiczkiem... to ma znaczenie? :(

Tak, to ma znaczenie. Doznania które odczuwa w trakcie stosunku dopochwowego są zupełnie inne niż to co czuł w trakcie masturbacji. Jeżeli przez długi czas codziennie się masturbował, to może mieć problemy z osiągnięciem orgazmu w trakcie seksu z tobą.

Gość bolesna
nooo nieee..... tylko go to smuci, przygnebia ze ,,nie daje mi przyjemnosci, zalezy mu na tym'' ale jakby.. przestawal byc podniecony... :( myslalam i on tez ze podczas pierwszego razu szybko osiagnie on orgazm.. bo to nowe doznania itp... wiec jakas rada? :( zero pomocy raczki? :( mnie ogromnie boli tez moze dlatego ze penis nie jest.. wystarczajaco ,,sztywny'' ?

Powiedz mu żeby przestał się masturbować. Po kilku dniach "poszczenia" spróbujcie ponownie. Może tym razem będzie lepiej :)

Gość bolesna
dziekuje za rade... :) jeszcze odnosnie przebiecia blony: to normalne ze tak okropnie mnie boli i piecze? :( po prostu nie do wytrzymania bol... starac sie delikatnie czy po prostu tak jak wyzej ktos napisal ze raz a konkretnie? ...

Gość a nie możesz iść do ginekologa
żeby Ci przeciął?

Gość bolesna
jestem w anglii teraz... poza tym chlopak nie za bardzo chce sie na to zgodzic... tez tak chcialam..

a co ma chłopak do tego? Ciebie boli, nie jego. Ty cierpisz. I w Twoim interesie lezy, żeby Cie mniej bolało, więc ja bym olała to, co pieprzy chłopak.

Gość bolesna
hehe..no wiec chyba ze jak wroce za 2 miesiace to pojde do gine w polsce.. a teraz post ;P

teraz to możecie sobie innymi sposobami radzić, mniej inwazyjnymi ;) :p

Gość bolesna
hehe taaa.... ;P to masturbacja u faceta tak potem sprawia ze mniej ma ochote na sex z kobieta? < jacy - oni - sa - dziwni >

Gość gość
NIe, że nie chcą, tylko im nie staje :D

Gość gość
To jest zupełnie normalne :-) U mnie było identycznie - ból rozrywający, wydawało się że miejsca jest zdecydowanie za mało.... Facet musi być zdecydowany i jednocześnie delikatny - tym sposobem za 2 lub 3 razem się uda :-) Uwierz!