Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczepanek

jak myslicie,czy pogoda w górach moze sie zmienic nagle?bo

Polecane posty

mialem jechac w poniedzialek,a tu w tv i na necie pogode patrze i ma padac akurat w dni ktore mam ta m byc,i tak mysle czy jest jakas nadzieja ze sie zmieni nagle pogoda.....bo nie ma sensu w deszcz jechac

szczepanek ja mam ten sam rpoblem,jade w tym samym czasie i tez nie wiem jak bedzie bo w deszcz moj facet nie chce jechac

a najbardziej mnie wkurwia to ze moja dziewczyna zachowuje sie z tego powodu jak dziecko,obrazona jakby to moja wina byla ze tam leje

Gość Mam urlop i wolną chwilę
pogoda może się zmienić w każdej chwili, mamiętam... kiedyś wchodziłam na Koscielec i w kilka sekund niebo zapełniło się chmurami i lunął deszcz. Nie było widać drogi do schroniska, naprawdę się bałam!

moze sie zmieni,wiec obserwuj pogode,tzn ogladaj,bo czesto na kazdym programie jest inna

Gość szczerze mowiac to ja
mieszkam w bieszczadach ..nie wiem czy o te gory Ci chodzi czy mozebardziej zakopianskie tatry i Kacprowy... jesli chodzi i bieszczady to juz pnad 4 dni jest chlodni i padas deszcz teraz akurat tylko wieje ale sie zanosi

powiedzialem dziewczynie ze nie ma co jechac bo mowia w tv ze pogody nie bedzie i ona sie obrazila