Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilliova

okropna teściowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ffqefq
ja nie wiem co gorsze, czy pić będąc w ciąży, czy karmiąc dziecko i opiekując się nim wolę założyć że każde zachowanie jest niewytłumaczalne i po prostu złe

Gość ala35*
ja nie jestem autorka poszukaj moich wczesniejszych postow boli ciebie to ze ktos ma inne zdanie niz wiekszosc na cafe co?? 2 piwa w ciazy to nie patologia czemu ja osoadza skad wiesz jakie te piwa byly moze maloalkoholowe ale ciebie to nie obchodzi bo musisz innym pojechac maz nie umie ci w lozku dobrze zrobic kasy ci nie starcza grubniesz i stad twoja flustracja zreszta jak wiekszosc kobiet na cafe kazda musi miec to samo zdanie a jak ktos ma inne to jest be wy sie wyslijcie wszystscy do psychologa a nie autorke

Gość trzeba mic co dzielic
ala35 to chyba ty nie umiesz czytac:P:P:P. Nad twoja matura tez bym sie zastanowiła. Błędy tak prawie rażące, jak autorki:(

Gość ala35*
ja nie moge ile kobiet nie wiedzac o ciazy pilo piwo ,wodke czy bralo narkotyki a wy sie na nia za te 2 piwa uwzieliscie jak by conajmniej 2 cale wodki wypila sama

popieram cię autorko, tylko, ze ja, gdybym widziała skaczacego koło mojej małej córeczki gówniarza 6- letniego, ręcznie przestawiłabym go w bezpieczną odległosc, na idiotyzmy ze strony teściowej reagowałabym gorszymi idiotyzmami, bawiąc się w duchu całą tą absurdalną sytuacją, męza \"ustawiłabym\" w 5 min. Widać, że masz \"charakterek\" to go wykorzystaj. Ja sytuację z teściami wyjaśniłam na pierwszych paru wspólnych spotkaniach rodzinnych- do tej pory do niczego mi się nei wpierniczaja, jakieś teksty typu edukacja religijna i inne tego typu pierdoły, skwitowałam krótko, że wychowywać to sobie mogli syna, ja swoich rodziców mam, od tamtej pory tego typu tematów w ogóle nie ma:D

Gość polikop
golnij se jescze jednego. Tylko uważaj żeby cie nie złapali z wózkiem.

Gość ala35*
hehe no ja koncze studia pisze szybko wiec czasami robie bledy jak kazdy i co w tym zlego?

Gość ffqefq
Buuuuuuuuuuuuuuuuahahahahahaha! Czytajcie co pisze ala vel Vanilliova (autorko tematu, te same zwroty i ten sam styl, jak i podkreślanie dokładnie tych samych problemów zdradzają cię)! Co za poziom językowy i myślenia, taki sam jak pogląd na picie piw w czasie ciąży!

Jeśli chodzi o alkohol to wiadomo, ze najbardziej "anty" sa alkoholicy więc się w ogóle nie wypowiadam:P:P:P

Gość polikop
to te 35 to nie wiek? coś późno te studia robisz...

Gość ala35*
no wlasnie ona ma charakter ja tez mam i doprawdy tez ma a reszta osob cieszy sie jak im pluja w gebe i daja brudne ubranka dla dzieci no coz kazdy zna swoja wartosc jedni sie takimi syfami zadowola heheheeheheheh

Gość ffqefq
kończ, kończ, ala35... póki życia, póty nadziei

Gość ala35*
mam 22 nie zawsze nikt musi oznaczac moj wiek i moje imie moja droga!!

Gość Vanilliova
Wypić dwa piwa to jest patologia ??????? Hehe dobre sobie :D DLA NIEKUMATYCH !!! NIE KARMIĘ PIERSIĄ więc nie widzę w tym niz zdrożnego ... z wami coś jest chyba nie tak skoro udajecie takich swiętych ...wszystko jest dla ludzi tylko w odpowiednich ilościach ... ale co ja piszę ,i tak nie zrozumiecie ...

Gość ala35*
gdzie ja napisalam ze mam 35 znowo wymyslacie sobie historie do czegos co nie istenieje jak z tymi 2 piwami u autorki .tutaj moge se wpisac nawet ala 99 i huj wam do tego

"A on ostatnio ją wyzwał od alkoholiczki bo wyiłyśmy razem po 2 piwa z okazji że babci.ą została ..." z tego co wiem to babcia sie zostaje jak dziecko sie urodzi, więc skąd pewnosć ze piła w ciąży, a po porodzie to już nie można się napić nawet jednego piwa?? niestety w Polsce nie ma kultury picia, bo jak ktos piwo wypije albo lampkę wina to od razu ALKOHOLIK MENEL, wszystko jest dla ludzi....oczywiscie z umiarem

Gość ffqefq
Ala, ale skup się i pisz po polsku. Może nawet słownik w internecie znajdziesz (nie liczę że masz na półce) i czegoś nowego się dowiesz (ot, przykładowo o pisowni słowa "frustracja", żeby nie podawać tych przykładów więcej...)?

Gość ala35*
vaniliowa oni wszyscy tutaj sa tak idealni ze az sie poplacze ze wzruszenia tylko kto zaklada takie topiki niekocham mojego dziecka lub chce usunac wlasnie te idealne oczywiscie w zarcie matki co rady daja kazdemu a same z nich nie korzystaja

Gość ala35*
moja droga ja siedze za granica cale zycie wiec i tak dobrze pisze po polsku napewno ty bys wiecej bledow robila

Gość trzeba miec co dzielic
Hehehe! FLUSTRACJA:D:D:D....wiem, wiem, szybko piszesz:P

Gość ffqefq
"Doprawdy", nieeee, jeszcze nawet dzieci w wieku na zakładanie własnej rodziny nie mam.

Doprawdy...Ty też kiedyś będziesz. I może ktoś Cię będzie nienawidził tylko za to:(

UWAGA: ruch oporu moherowych teściówek atakuje:P Ps.: ja bardzo lubię swoich teściów, musiałam tylko ustalić granice i zasady

Gość duża hela
ludzie powariowali... dwa piwa to się w ciepły wieczór duszkiem do chipsów wypija bez okazji. Jakby dwa wina wypiły z okazji urodzenia dziecka to tez byłoby normalne... jakie upojenie alkoholowe, same dewoty tu sie wypowaiadaja czy co.....

Esposito- za samą nazwę?:) nie to niemożliwe, coś musi być nie tak w relacjach- wierz mi;)

Gość Vanilliova
boże ludzie wy jesteście nienormalni co niektórzy !!! 2 piwa wypić z okazji że mam córeczkę i zostałam mamą to jest coś złego ? Gdybym karmiła piersią to ok ,rozumiem ale nie karmię więc o co chodzi ?!

Gość trzeba miec co dzielic
ala...to, że ktoś ma inne zdanie, nie świadczy ani o jego wyglądzie, ani o stosunkach małżeńskich. Jeżeli rzeczywiście by tak było, to czytając to co piszesz powinnam widzieć bardzo brzydką i bardzo nieszczęśliwą osobę:P

dewoty to mało powiedzane :D najlepiej zeby jeszcze teściowe po rękach całować, wszystko jedno jak obraża i jakie brednie gada, ale autorka na pewno od dzieciństwa snuła nikczemne plany poróżnienia rodziny przyszłego małzonka :D

Gość A ja rozumiem Vanilliową
Miałam podobny problem. Mój mąż maniacko sponsorował swoją rodzinkę. Mieszkamy za granicą i chyba im się wydaje, że pieniądze tu rosną na drzewach. Traktowali go dosłownie jak bankomat. Brat potrzebował na komputer-mój mąż sięgnął do kieszeni. Teściowa zażyczyła sobie nowy odkurzacz-dostała. Do tego ubrania dla brata. Nawet nie chce mi się wszystkiego wymieniać. Walczyłam z tym długo. W końcu zrobiłam oddzielne budżety. Było łatwo, bo nie mieliśmy jeszcze wtedy dziecka. Pojechaliśmy razem na wakacje do Polski. Teściom zamarzył się remont kuchni. Mój ślubny służył nie tylko portfelem ale i pomocą. Nic nie mówiłam. Jakiś markotny zaczął od nich wracać. Niczego nie mogłam od niego wyciągnąć. Raz tylko bąknął coś o tym, że on zasuwa a ojciec siedzi w fotelu krzyżówki rozwiązuje. Poszedł tam jeszcze raz. Wrócił dużo wcześniej niż planował. Stwierdził, że ma tego dość. Ech, parę lat już minęło a ja do dziś nie wiem co tam zaszło. Nie chce gadać na ten temat. W każdym razie sponsoring się urwał. Znowu mamy jeden, wspólny budżet. I niech nikt mi nie mówi, że takie ładowanie forsy w rodzinę jest normalne, bo nie jest!!!!!!!!!!!!!!Jak wy byście się czuły, gdybyście zasuwały na równi z mężem i na nic nie mogłybyście sobie pozwolić, bo jeżeli mąż swoje zarobki przeznacza na prezenty to żona musi robić wszelkie opłaty, że o wyżywieniu już nie wspomnę. U mnie to były nzprawdę poważne sumy i do dziś szlag mnie trafia jak o tym pomyślę!