maleńka90 0 Napisano Lipiec 10, 2008 czy klocie w podbrzuszu i duzy apetyt na rozne dziwne rzeczy moze byc objawem ciazy? chcialam dodac ze nie kochalam sie z chlopakiem , ale piescilismy sie , nie wiem jakim cudem , (ale biore te mozliwosc pod uwage ze wzgledu na dolegliwosci) ale moze mi wprowadzil sperme do pochwy, szczerze w to watpie. ale te objawy sparwiaja ze coraz bardziej sobie wkrecam. prosze pomzocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaassssssiaasd Napisano Lipiec 10, 2008 apteka się kłania i zakup testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolka.z1 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a dostałas okres ja objawy miałam ok 8 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-_fiołek_- 0 Napisano Lipiec 10, 2008 No to zrób test jak się boisz. W czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laluśka Napisano Lipiec 10, 2008 proszę was wymyslajcie cos innego jak sie nudzicie. dopiero co kikadziesiąt minut temu szwendał się ten topik i dostałas wyczerupjące odpowiedzi, jara cię to, że ludzie ci wierzą i starają sie pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-_fiołek_- 0 Napisano Lipiec 10, 2008 o rany, myslisz, że tylko jedna dziewczyna może zajść w ciąże i tylko jedna stworzy topic o takiej nazwie? jak ci przeszkadza to po co na to wchodzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńka90 0 Napisano Lipiec 10, 2008 nie po prostu sie boje, jak w tym miesiacu nie dostane okresu to zrobie test. chyba lepiej zyc w niepewnosci niz w penosci ze sie ejst w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bubba23 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Maleńka myśle ze nie ma co sie stresować. Kłucie w brzusiu to zwyczajne wzdęcia,, które masz po objadaniu się dziwnymi rzeczami. Skoro nie było możliwości wprowadzenia jak to sama nazwałas nasienia do pochwy to daj na luz. Jak ty sie uspokoisz to i objawy miną. Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-_fiołek_- 0 Napisano Lipiec 10, 2008 A co zrobisz jak się okaże, że jesteś w ciaży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńka90 0 Napisano Lipiec 10, 2008 jestem za legalizacja aborcji, ale nie wiem czy bym sie odwazyla. nie wiem co bym zrobila, to by tez zalezalo od \'tatusia\' z ktorym juz nie jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laluśka Napisano Lipiec 10, 2008 fiołek zobacz, tam też sie produkują http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3791895 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanka911 Napisano Lipiec 10, 2008 to ty nie wiesz czy ci wprowadzil sperme do pochwy? mialas wtedy zacmienie swiadomosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńka90 0 Napisano Lipiec 10, 2008 moglam cos przeoczyc przeciez, wydaje mi sie ze nie, nie zrobil tego ale nie mam 100% pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńka90 0 Napisano Lipiec 10, 2008 laluska zorbilam 2 razy ten sam temat bo na jednym nikt sie nie odzywal, wiec dalam go na ogolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanka911 Napisano Lipiec 10, 2008 no jak ci tam nie wlozyl tej spremy albo nie wytrysnal na nia to z otarcia o sperme niemozliwe jest zajscie w ciaze ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maIeńka90 0 Napisano Lipiec 10, 2008 No w sumie się zastanowiłam i stwierdzam, że jak będę w ciąży to sprzedam dziecko do adopcji. Nie będę go miała na sumieniu, a zarobię nieźle, bo wiele par chce mieć dziecko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńka90 0 Napisano Lipiec 10, 2008 znowu podszywacz... jeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach