Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aDUSIAAAAAlbn

pielegnacja cery mieszanej?

Polecane posty

Gość aDUSIAAAAAlbn

jak pielegnowac cere mieszana sklonna do wypryskow tak aby wygladala pieknie i zdrowo? znacie jakies dobre kosmetyki godne polecenia?

witaj, ktoś tu pisal ostatnio że Daxa jest taki krem specjalnie do pielęgnacji skory mieszanej, nie wiem jak dziala, ale chwalą go...podobno nie ma efeltu blyszczącej się skory no i co najwazniejsze pryszcze nie wyskakują po nim..

Gość aDUSIAAAAAlbn
ale jaki to niepamietasz?

Gość sibi
dobrze ją oczyszczać,odżywiać,nie zapychać porów .nie stosować kosmetyków ze alkoholem i jest ok,ja stosuje tylko naturalne kosmetyki,cera już się nie przetłuszcza i przedewszystkim nie maluje się .efekt ładna zdrowa cera

Gość sibi
jak używałam jeszcze drogeryjnych kosmetyków miałam z daxa to jest do cery mieszanej krem w pomarańczowym opakowaniu z mikroperełkami matującymi ogółem nawet działanie znośne

Gość ogorekbialko jaja cytryna

Gość okt
ja polecam DAX COSMETICS PERFECTA mikroperly matujące- na serio ten krem matuje skore na caly dzien i tak jak po innych matujących mialam jeszce bardziej tlusta cere tak po tym moja cera jest wrecz idealna

hej:) ja juz rozgryzlam moja skore:) moze troche dziwne zabiegi ale jej odpowiadaja: rano zel-maseczka przeciw zaskornikom z loreal pure zone 2 w 1... nie za wiele... potem tylko baza z deila taka przezroczysta za 13 zl na to podklad badz nie nos brode czolo pudruje jasnym pudrem.... baza sprawia ze sie nie swiece:) wieczorem zmywam makijaz plynem micelarnym z ziaji jasminowy....jest po 50- tym a ja mam 20 scia ale wiecie co....zamyka mi pory skorne:) cala twarz nim przemywam zamiast toniku:) na koniec masc cynkowa :) krem stosuje jesli czuje ze skora jest napieta lub podrazniona po umyciu twarzy lub w ciagu dnia... nie zawsze;;; oliwkowy z ziaji .... co jakis czas na te moje wagry peeling drobnoziarnisty z perfekty i z zelu pure zone maseczke robie .... czasem musze tez odzywcza zrobic ale wtedy to z miodu:)