Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......................._

POMOCY DZIEWCZYNY PO TABSACH WYPADAJĄ WŁOSY-PRZERWAĆ???

Polecane posty

zostało mi 6 tabletek do końca, z lekarzem nie moge się skontaktować, włosy lecą mi z głowy jak pióra, co robić miał ktoś taką sytuację????? odstawić czy jeszcze te 6 wziąść? biorę yasminelle

Dokończyć, brać cynk i zbadać sobie elektrolity - yasminelle jest moczopędne, więc silnie wypłukuje mikroelementy.

Gość pistacjowa pistacja
bralam yasmin, tez mi zaczely leciec w trakcie brania. odstawilam, lecialy tak jeszcze przez rok. w sumie stracilam jakies 70% wlosow. teraz odrsataja, ale na bujna grzywe z czasow "przedtabletkowych" nie mam juz co liczyc. niestety :(

coooooo???? pistacja, ale ja dopiero biore yasminelle pierwszy miesiac!!!! piszesz prawde???

pistacja przeraziłaś mnie.... ja już mam masakrycznie cienkie włosy, a przez rok???...

Gość pistacjowa pistacja
ciezko w to uwierzyc, wiem :O mi niestety nie jest do smiechu

no ale jak wyglądałaś po tym ''wypadaniu'' aż tak tragicznie było? 70% to przecież prawie wszystkie! jak sobie z tym radziłaś?:(

prosze odpisz mnie, bo ja już nie wiem co robić

Gość pistacjowa pistacja
widze po objetosci kucyka ile mi ich zostalo. wiesz, ja mam loki, wiec dobre strzyzenie u mnie potrafi zdzialac cuda. na czubku glowy mam przeswity, czolo cofnelo mi sie o jakis centymetr... po prostu pasma wlosow z przodu calkowicie mi wypadly :O dramat. widze to teraz, jak zaczynaja mi odrastac (nota bene - kuracja loxonem 5%, wcierka z apteki, witaminami, nkiem w duzym stezeniu i calcium panthotenicum). jak sobie radzilam? nie radzilam sobie :) ryczalam w poduszke i biegalam od lekarza do lekarza :) a tych swinskich hormonow juz nigdy nie tke. na szczescie teraz nikt mnie do tego nie zmusza :) idzdo ginekologa i powiedz co sie dzieje. dermatolog tez nie zaszkodzi. wcieraj sok z czarnej rzepy, pomaga.

Pistacja ale długo brałaś hormony? i może dlatego wypadały Ci przez kolejny rok bo odstawiłaś w trakcie cylku??? mam nadzieję że nie wyglądałaś tak tragicznie jak po chemii...

nikt więcej nie miał takich problemów?? prosze o rady

Gość pistacjowa pistacja
ojjj nie nie, az tak tragicznie nie :) widac golym okiem, ze sie przerzedzily, ale widza to osoby, ktore mnie znaly wczesniej i widzialy, jakie mialam geste wlosy kiedys. teraz wygladam normalnie, nie jestem lysa albo z jakimis odrostami, slysze czesto, ze mam piekne wlosy, ale zdaje sobie sprawe, ze sa ladne tylko w dniu mycia (musze myc codziennie, tez niefajnie), bo sa puszyste i wydaje sie, ze jest ich wiecej. jak sa mokre wygladaja naprawde zalosnie. hormony bralam przez pol roku, nie pamietam czy odstawilam w srodku cyklu czy po skonczeniu opakowania, ale jestem na 80% pewna, ze dokonczylam opakowanie.

Gość odstaw natychmiast
organizm kobiety jest przyzwyczajony do wahań hormonalnych i sobie z tym poradzi - całe życie kobiety to wahania hormonalne a najwyraźniej nie radzi sobie z tym co mu sama aplikujesz

tak kochana, a jeśli jak teraz przerwę i zaczną mi jeszcze gorzej wyłazić od tych wahań??? a do pistacji, dzięki kochana za info, przydało by się jeszcze pare opini, ale pocieszyłaś mnie że nie jest tak tragicznie, tylko ze ja mam bardzo liche włosy... a napisałaś wcześniej że nie dokończyłaś opakowania, to w końcu nie czy tak?