Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrambbaa

podoba mi się jeżyk rosyjski chcialabym sie uczyc ale ...

Polecane posty

Gość karrambbaa

przerazaja mnie ich literki :o i nie widzialam nigdzie kursow j.rosyjskiego czy takie kursy sa?

Gość czesc chce cie zjesc
a przestan dziewczyno literki to pikus, nauczylam sie cyrylicy w tydzien) z dokladnym rozroznianiem)

ja wlasnie w te wakacje tez nabralam checi na nauke tego jezyka :) mam cyrylice na kartce na szawce przed lozkiem :) nie umiem jeszcze nic oprucz paru liter. moj tata naszczescie umie biegle te jezyk wiec bedzie mnie uczyl. a rosyjski.. tak daje duze mozliwosci. moj ojciec jest miedzynarodowym przedstawicielem ue . ale mam problem co do wlasnie rosyjskiego. nie mam ksiazki. i nikt ze znajomych tez nie ma. kurcze. i co tu zrobic. bylam w antykwariacie ale tez pustka.

ja sie ucze z paru ksiazek. mam jakies stare, ktos mi dal, moglabym ci wyslac, jakbys oplacila przesylke:P

Pewnie, jak będzież tuż po lekcji, trudno się będzie przestawić na nasze. Literki są łatwe. A język też, słowiański przecież. Pozdrawlaju:D

Gość karrambbaa
moi rodzice nic nie pamietaja z tamtych lat oprocz paru słówek:( wiec kurs by sie przydał..

jasne , pewko :) a jakie masz ksiazki? da sie z nich czegos nauczyc? :) czy sa tam prawdziwe podstawy :) a pzesylke chetnie oplace o ile zechcesz wyslac ;)

kursów pełno ..nawet przez internet możesz się uczyć wystarczy popatrzec... jest też pełno kursów multimedialnych do nauki ...

ja czasem jak pisze cos po poslku, to pisze na zmiane raz lacinskim alfabetem, a raz cyrylica, bo juz tak mi sie myli:D bo np nasze "u" to ich "i", nasze "g" to u nich "d" i czasem jest smiesznie:P

Gość karrambbaa
bursztynek ona a masz jakies konkretne strony z kursami?:)

Gość magdalenka mala
ludzie, skonczylam filologie rosyjska i nie mam roboty a Wy pieprzycie ze ten jezyk ma przyszlosc

to pojde je przejrzec, czy sie nadaja, bo ich nawet nie przegladalalm.dostala, je jakis czas temu, ale nie korzystalam z nich. moge tez zeskanowac ci pare kartek,z ktorych sama uczylam sie kompletnych podstaw, wiesz totalne 0:)

Gość ponawiacz
ja też lubię jeże, a jeżyk rosyjski podoba mi się szczególnie

a o jaka prace sie starasz po tej rosyjskiej? w szkole? nie chca do zadnych filrm? a jaka tlumacz przysiegly?

Gość karrambbaa
czesc chce cie zjesc mi tez moglabys zeskanowac? prosze..

Gość magdalenka mala
w szkole nagminnie wycofuja, w szkoalch jezykowych brak chetnych, wiec lektorow nie potrzebuja, ja nie mam specjalizacji tlumacza wiec do kancelarii odpadam, a firm na podkarpaciu jest malo, nie ma zapotrzebowania na rusycystow

czesc chce Cie zjesc- bede mega wdzieczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zeskanuj :) no a ja i tak chetna by posiasc te ksiazki do podstaw :) bo na allegro patrze i tez nicoooooooo :(

chociażby super memo na onet.pl kursy ... a rosyjski właśnie ma przyszłość ... teraz mało osób zna to jest język bardzo przyszłościowy ...

Gość ponawiacz
islandzki też mało osób zna i co z tego

patrze na ksiazki i mysle, ze beda dobre, sa tam podstawy, jesli jescze twoj tata zna rosyjski, to na pewno co nieco ci rozjasni. mam 2 czesci.

Gość magdalenka mala
ale ja jestem leniwa i wymyślam co się da byle tylko nie pracować :)

okay :D:D wiec jak mam ci oplacic ta wysylke? za pobraniem czy jak ???:D:D:D jejku bede mega wdzieczna :) mam zapal do nauki tego jezyka :)

Gość magdalenka mala
to wyzej to glupi podszyw dzwonilam do biur tluamczen i tam ccha kogos po translatoryce a nie specjalizjacji nauczycielskiej

Gość rosyjski to język dla gminu
arystokracja ducha mówi po hebrajsku

Gość dewiza162
lubisz jeżyki ?? sorry ale troche to zboczone:D:D