Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigrantka84

mam taka słabość

Polecane posty

Gość emigrantka84

że jak widzę czarnoskórego to nie mogę się mu oprzeć. Czy coś jest ze mną nie tak?

Gość yyyyyyyyyyy
ja tez w takich gustuje:)

Gość bababetix
a ja nie moge sie oprzecc mojemu sasaiadowi. jast cudny. ma super auto, jest nieziemsko przystojny, ma super ciuch, zajebiscie sie kocha, jest umiesniony, pracowity, zaradny, ma ogromne poczucie humoru, jest opalony.......................................przeciez to ideal.......................................................... ach...

nie mam pojęcia o kim mówisz :P ale niedługo olimpiada peło będzie mulatek i mulatów moja faworytka to Alison Felix :classic_cool:

Tamari tylko nie mow ze masz na mysli yo yo ssuuuup nigga kanye west albo nie daj boze tego paszczura p.diddy :O

Juken- podoba mi sie twoja stopka. Moja mama spiewala ta piosenke gdy bylam malutka

Gość for manej

why? bo wkolko pieerdoli tylko o tym jak to bedzie kontynuowal wspaniala przecudowna polityke prezydenta busha. przypominam ze polityka ta doprowadzila ten kraj do recesji gospodarczej jakiej nie bylo od lat 30-tych XX w., ze zginelo ponad 4 tys zolnierzy - a chooj bush jest personalnie odpowiedzialny za smierc ponad 100 tys ludzi, w dodatku ma najmniejsze poparcie w historii USA - ponizej 25% tego nie mial zaden prezydent w calej historii. I chooj mu w doope i niech spieerdala razem z durnym McCainem

mi też sie podoba:) w moich okolicach tą piosenkę spiewa się na wesalach do kilku głębszych :P PM ale ten Rambo fajny jest , ma biografię i poze identyczną jak 100 wcześniejszych prezydentów :P taki atak klonów :classic_cool: co do programu to nie zabieram głosu bo nie mieszkam w usa :)

sposób w jaki Amerykanie wypowiadają słowa "war in Vietnam" jest boski :P;)

wlasnie on nic innego soba nie reprezentuje jak tylko bylem POW (co drugie zdanie) i kocham george'a, a poza tym stary jest i do tego przygluchawy :P

trauma taraumą ale ten etos pobitego Amerykańskiego żołnierza... cała otoczka, działalności pacyfistyczna, artystyczna i propagandowa suuuperr

Gość emigrantka84
wypierdalac z mojego topiku politykierzy z koziej dupy😡

myślisz sie, Polska przeżywa swoje tragedie jak mrówka okres :O a gloryfikacja głupoty kwitnie np: powstanie Warszawskie , KOLEJNY bezsensowny zryw który kosztował życie 250 tys ludzi i zrównienie z ziemią Wawy a po wizycie w Muzeum PW, miałem wrażenie że tych niemców to Prawie pokonaliśmy tylko oni grali nieuczciwie

Gość emigrantka84
Jem kupe :classic_cool:

Gość emigrantka84
Posuwa mnie kakao trzech czarnuchow :classic_cool:

Gość emigrantka84
nic koorwa nie bylo potrzebne dla takich jak ty

ale takie salutowanie do flagi o 6 rano nie jest złe, to naprawdę uczy patriotyzmu, chciałbym żeby u mnie w Polsce ktoś poza mną powiedział "Kocham ten kraj takim jakim jest" "czuje się dumnym że jestem Polakiem"