Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markozzzz

Pomysl na ciekawe oswiadczyny

Polecane posty

Gość markozzzz

Witam mam problem....tzn chcialbym poznac pare fajnych pomyslow na jak juz wspomnialem oswiadczyny.....co polecacie co odradzacie.......jednym slowem kazda wskazowka mile widziana

Gość ejbisi
Wieczorem na plaży pod rozgwieżdżonym niebem :)

Gość Wietek
ubrani od pasa w góręm a ona wkłada mu pierścionek zaręczynowy na prącie

Gość markozzzz
kurde tez to przed chwila czytalem masakra.....

A ja myślę, że można by małą bijatykę zrobić... pokaż Jej, że jesteś silnym mężczyzną a zarazem delikatnym czyli nie rzucaj ją o podłoge ale powoli kładź, szepcz miłe słowa do ucha i wolną ręką wyciągij ten mały prezencik.... oczywiście obydwoje w pozycji leżącej :) to jeden z pomysłow

Gość a może....
czy na wakacjach czy w domu,nad morzem czy w górach na specerze albo kolacji wieczorem :)

Gość gvvgfg
zawsze marzylam o jakis cudownych oswiadczynach:) mysle ze oswiadczyny w restauracji sa przereklamowane powinienes ja zaskoczyc moze wynjamij jakis super luksusowy apratament powiedz ze to niespodzianka przygotuj tam wczesniej kolacje swiece usyp droge platkami roz mmm;))))

Gość wszystko
to zależy od dziewczyny :o dla mnie np. "droga z płatków róż" zalatuje harlekinem i tandetą :o oczywiście bez obrazy - każdy lubi co innego , dlatego sam powinienes wiedziec co spodoba sie Twojej dziewczynie a co spowoduje śmiech (np. z zażenowania).

W wiklinowym koszu na plaży mały koszyk z butelka szampana, kieliszkami i świecami w świecznikach, obok kwiaty; skrzypka grającego na głównej ulicy miasta poproś o zagranie kilku utworów i za niewielka opłatą będzie w pobliżu, aby w odpowiednim momencie zagrać. Kelner albo dostawca o konkretnej godzinie przyniesie zamówione jedzonko (tylko nie pizzę :) ),wystarczy puchar owoców z bitą śmietaną -jeść palcami :). Jeśli nie ma plaży, to ławka w parku wieczorem. Albo dzwonnica kościoła. Albo tramwaj-wystarczy dogadać się z motorniczym na końcowym przystanku :), jak nie ma kosza wiklinowego, to plecak. Ważna jest pora i atrybuty- odpowiednie kwiaty,odpowiednie światło, idealna muzyka.