Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monastyrium

Dlaczego kobiety nie mówia, ze tesknią ??

Polecane posty

No jasna cholera... ja cały czas napieprzam że tęsknię, piszę to w każdym smsie, powtarzam w kółko do znudzenia i co z tego skoro sama tego nie słyszę? To faceci mają problem z okazywaniem uczuć. :p

Gość Kinol Wszechniak
faceci mają być twardzi a kobiety miękkie jak jest inaczej inaczej to jest zboczenie jakieś więc facet może mieć problemy z okazywaniem uczuć choć lepiej żey nie miał a kobieta nie może a jeśli ma to jest z nią coś nie tak

Gość piwniak
kobiety są strawne tylko jako nagie dziwki jako obiekty miłości się nie sprawdzają !!!!!!!!!!!!!

Gość entebeski
koiety wspólczesne są zmaskulinizowane i mają tylko letniawe uczucia więc nie tęsknią. Zamiast tęsknić puszczają się po prostu. Tęsknota to tla nich anachronizm !!!

Gość szary1234
Tak. Moja dziewczyna w ogule mi nie mówi że tęskni, że mnie kocha, że brakowało mi jej. Nic kompletne zero okazywania gestów!! Nie okazuje tego. A ja się wtedy czuję ja GÓW.. Ja jej mówię że ją Kocham itp itd A ona nic! Chodzimy już 4 i pół roku ze sobą i nic! Mnie to już wkurw...! Pomocy błagam was drodzy przyjaciele... Co robić?? Wypadało by chyba jeb... sobie kulkę w łeb... Bo co innego??

Gość sonia_ładna
Nie załamuj się wszystko będzie dobrze zobaczysz. A ile macie lat?

Gość szary1234
Ja mam 25 a ona 23. Ale to wina też rodziców chyba bo nie chcą żebyśmy się spotykali. Sam już nie wiem może oni ją tak nakręcają obec mnie i chcą żebym ją rzucił? Proszę o Pomoc!!

Gość sonia_ładna
Rozumiem. Spróbuj pogadać z jej rodzicami i z nią i dowiedz się jakie są relacje między wami. Bo niekiedy Ona Cię możę kochać a wszystko niczą rodzice. Tak więc dobra rozmowa i będziesz wszystko wiedział. Napisz jutro Jak odbyła się rozmowa... :)))) Nie martw sie wszystko będzie ok...

Gość szary1234
Dobrze Napiszę i postaram się dowiedzieć Co wszyscy o mnie myślą.

Gość shexxx
Ja też mam problem z pitoleniem o miłosci ... u mnie wdomu był "zimny chów" i nic na to nie poradzę:) ale przebywanie z osobami otwartymi daje dużo dobrego !!! Pozdrawiam !

Gość djabelek667
witam was wszystkich a ja ma tez taka sytuacje tylko ze ja swojej dziewczynie cały czas mówi miłe słowa troszczę się o nią nie było by dnia kiedy bym nie mówił jej czegoś miłego ale ona nie mówi mi tez takich slow ja myślę ze nie okazuje mi uczuć a to troszkę jest smutne jak kocha się kogoś a ktoś nie okazuje uczuć Co wy na to :((

Gość Te szczery
zostałeś ufologiem? :P

Gość Kasia 542
Ja mojemu chłopakowi praktycznie codziennie pisze, ze Tęsknie, że Kocham itp :)

Gość slowa nic nie znacza
Autorze wg mnie jestes ciapa. Zalisz sie na forum ze kobieta Ci nie mowi tego co uslyszec bys chcial. Ale za to moze okazuje? Uwazam ze slowa to tylko slowa. Zwroc uwage na jej zachowanie jezeli i tam jest zimna i nie okazuje nic to uciekaj bo ona po prostu Cie nie kocha. Porazajaca jest tez twoja wypowiedz ze jak uczepisz sie pazurami to nie puscisz. Napisales ze to ma byc zartobliwie ale...w gruncie rzeczy zalisz sie na forum i doszukujesz sie dowodow milosci jak ich moze nie ma. Wamiasz sobie milosc a ze strony dziewczyny zauroczenie juz sie skonczylo. Zastanow sie nad tym. Badz mezczyzna przeanalizuj fakty i odejdz lub pogadaj z nia.

Jest coś takiego jak przestrzeń okazywania uczuć. Jeśli jedo okazuje dużo, to zajmuje tę przestrzeń i to drugie nie czuje już POTRZEBY mówienia, że kocha i tęskni. Nie znaczy to, że to drugie tego nie czuje. Przestańcie mówić aż tyle o swoich uczuciach i dajcie szanse tej drugiej stronie. Nie złośćcie się tylko. Takie sytuacje nie wynikają ze złej woli, tylko z naturalnych odruchów.

Gość Tweecioch
Ja widzę, że większość osób tutaj to żyją w świecie filmów, internetu i CHOLERNYCH stereotypów! Oddzielmy film od życia film, książka, piosenki to wyobraźnia jakiejś osoby a nie realne życie! Więc nie mówcie mi tu o jakiś supermanach i innych dziwactwach, tak samo jak o głupim stereotypie facet twardy kobieta miękka... Takie stereotypy, że się tak wyrażę to tylko istne zło... Cholerstwo i tyle, tzw. bad boy są dla kobiet które powiedzmy są nie do końca rozwinięte uczuciowo i emocjonalnie, kobieta która planuje rodzinę i dzieci z facetem którego ma teraz u boku musi czuć się bezpiecznie, musi czuć się kochaną, musi czuć to wszystko... Facet musi pokazywać uczucia bo inaczej wszystko spełznie na niczym... Oczywiście nie popadajmy z skrajności w skrajność nie mówię o przesadnym okazywaniu uczuć bo to też może męczyć, ale kobieta musi mieć to uczucie, że jest kochaną, potrzebną... A Ci co wypowiadają się właśnie w sposób stereotypowy... To ja nie wiem kim oni są... Chyba niedorozwinięci emocjonalnie i uczuciowo albo bardzo skrzywdzeni... To jest skrzywione patrzenie na świat oczami jeszcze nastolatka...

Gość 24latek:)..,.,
Jeśli baba się do Ciebie nie lepi, nie gada Ci słodkich słów, nie jęczy, że nie mówisz jej jak bardzo ją kochasz tzn. że albo jesteś z emocjonalną kłodą albo ma Cię w dupie. Dziękuję, dobranoc