Mam pieniędzy tak 9 Napisano 7 godzin temu Przedewszystkim laski co bardzo go chce która widzi w tym szczęście żeby spać razem itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 9 Napisano 7 godzin temu I nie podda się bo czeba zrobić pranie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 17 Napisano 7 godzin temu przecież można wszystko wyrzucić jak ty to robisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 7 godzin temu trzeba byc strasznym biedakiem żeby prać zamiast kupić nowe jak się ubrudzi stare. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 13 Napisano 7 godzin temu Nie ma chętnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, głębinowy gnębiciel napisał: trzeba byc strasznym biedakiem żeby prać zamiast kupić nowe jak się ubrudzi stare. Niebywałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 12 Napisano 6 godzin temu Las rąk jak zawsze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 9 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Nie ma chętnych. Czeba czekać jak na allegro póki co 4tyś wpadło jeszcze przynajmniej 96 tyle że roozjèbalem bo zycie za 1000 to mrzonki nawet dla mnie, czasem się udaje czasem to 2-3000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 530 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Czeba czekać jak na allegro póki co 4tyś wpadło jeszcze przynajmniej 96 tyle że roozjèbalem bo zycie za 1000 to mrzonki nawet dla mnie, czasem się udaje czasem to 2-3000 Czemu masz codziennie nowe nicki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 941 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Mam pieniędzy tak napisał: I nie podda się bo czeba zrobić pranie Tobie się nie udała ta sztuka z praniem, odkąd żyjesz. Także nie oczekuj po kobiecej wersji siebie, że to ogarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 52 Napisano 4 godziny temu Moja ewentualna dziewczyna nie musi być mega ładna, bo ja uważam, że gdy ja ją polubię, to jej wygląd też zacznie mi się dobrze kojarzyć. A jeśli już, to ważniejszy dla mnie jest typ urody niż stopień. Ważniejszą sprawą jest, żeby dziewczyna była żywiołowa, wesoła i optymistyczna, żeby już sama jej obecność sprawiała szczęście. Dziewczyna powinna mieć też podobne poglądy, przeżycia, podobny tok myślenia i podobną sytuację życiową oraz mieszkać niedaleko, żebyśmy my mogli dojeżdżać do siebie rowerami. To by był ideał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 4 godziny temu Nie ma tu aż tak upośledzonej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach