Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie nie nie nie

nieudane farbowanie. Pomóżcie!

Polecane posty

Dziewczyny, pofarbowałam sobie rozjaśnione włosy farbą garniera ciemny blond. Nie chciałam już farbować odrostów więc postanowiłam wrócić do swojego naturalnego, który mam taki jak był na opakowaniu farby. Wyszły.... czarne. Co teraz?

farba?? czy szmpon?? umyj kilka razy szamponem przeciwlupieżowym... a jak nie zejdzie to polecam dobrą fryzjerkę - zrobi dekoloryzację ...

no to sobie zrobiłaś dobrze,że hej,też kiedyś to przerabiałam,ale to było baaaardzo dawno temu:)szampon koloryzujący schodził przez rok,a fryzjerki nie miały pojęcia;) co to bylo!ała! dobrze Ci radzą -(czasy się zmieniły:) )idz do fryzjera,mają sposoby:)

to była farba garnier naturals. NIGDY WIĘCEJ :(((((((( a tak mi łądnie w jasnobrązowych. Niestety, nie mam kasy na fryzjera na razie, musiałabym wydać ponad 100 zł na koloryzację całych włosów. Myłam już kilka razy szamponem rumiankowym. I nic. Może spróbować wypłukać w cytrynie?

Gość ja - ona
moge Cię tylko pocieszyć, ze farby z garniera sa delikatne i najdalej po miesiącu schodzą . Możesz nałożyć jakiś inny kolor ( szampon koloryzujący) , nieradze na samodzielną dekoloryzacje bo mozesz się rozczarować efektem...

Gość Garnier od dziś
Ja tak zrobiłam przedwczoraj i też tu założyłam topik i mi dziewczyny powiedziały, że mogę pomalować te włosy odrazu jeszcze raz i się nic nie stanie:) poza tym jeśli będziesz myła szamponem przeciwłupiezowym to troche rozjaśni... albo płukanka w wodzie utlenionej...

Gość nie rumiankowym
tylko przeciwłupieżowym. za trzy dni będą takie jak trzeba

Gość trochę cierpliwości
zawsze na rozjaśnianych włosach kolory chwytają mocniej i kolory wychodzą intendywniejsze niż na testerach, ale na szczęście na rozjaśńianych włosach kolor szybko się wymywa takich topiców było setki a więc: myj włosy codziennie szamponem przeciwłupieżówym, zrób płukankę z sokiem z cytryny, możesz iśc do fryzjera i poprosic o mycie szamponem peelingującym w kazdym razie nie farbuj ponownie włosów niczym ani nie rób dekoloryzacji, to tylko niepotrzebnie zniszczy strukturę włosa latem najdalej za tydzień lub dwa włosy wyjaśnieją od słońca, nie ma co panikowac