Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiEkawe ...

Allegro - ile czasu ma sprzedawca na wysłanie przedmiotu ?

Polecane posty

Gość CiEkawe ...

Jakieś 10 dni temu kupiłam na Allegro przedmiot i wybrałam opłatę za pobraniem (poinformowałam o tym następnego dnia) i nadal nie ma przesyłki :( Sprzedawca zapewnia, że wysłał przedmiot, ale moim zdaniem robi mnie w bambuko :o Wiecie może po jakim czasie mogę zrezygnować z tej transakcji ???

Gość anka baranka zgubila klucze
nie przejmuj sie mi ostatnio szła paczka 3 tyg i to nie koniecznie jest winą sprzedawcy tylko poczta odpierdlala takie jazdy...

Gość CiEkawe ...
Hmmm ... to niedobrze :( Bo ja ten przedmiot potrzebuję a jakbym mogła zrezygnować z transakcji to kupiłabym go gdzie indziej :o Ale dziś napisałam maila z prośbą o podanie daty i numeru nadania paczki :)

Gość moje kartki z wakacji
trafiły do adresatów w 3 tygodnie po urlopie :P poproś sprzedawcę o skan dowodu nadania przesyłki, będziesz mogła interweniować na poczcie :)

Gość qsewad
a na jakiej podstawie twierdzisz, ze Ciebie oszukuje? ma jakies w mairę regularne negatywy? w poczcie polskiej wszystko jest możliwe - zarówno otrzymanie paczki na drugi dzień, jak i po dwóćh tygodniach. jest jeszcze opcja, ze paczka leży i czeka na Ciebie na poczcie, bo czasem roznosiciele nawet nie pofatyguja się, zeby awizo zostawić tylko od razu walą do urzedu pocztowego

Gość qsewad
na poczcie interweniowac moze nadawca, nr paczki i tak nic nie da :P poczta żyje jeszcze w średniowieczu informatycznym :P

Gość CiEkawe ...
No właśnie dlatego poprosiłam o numer nadania paczki ... jak już będę go znała to będę nękać pocztę :P Nie twierdzę, że ktoś chce mnie oszukać, ale już miałam takie sytuacje na Allegro, że kupiłam coś a potem czekałam po czym pisałam meila, że przesyłki brak ... oczywiście sprzedawca twierdził, że już dawno została wysłana ... A za 2 dni przychodzi paczka ze wczorajszą datą :o