Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1982 ladys

ALKOHILIZM - czy to już

Polecane posty

Gość kur
no bez przesady 3 piwa dziennie jaki to alkoholizm :D francuzi czy włosi codziennie piją do obiadu po lampce wina czy to alkoholizm? nie

Gość 1982 ladys
Jutro kolejne urodziny i kolejna okazja do picia... On mówi, że przecież nie zabronię mupić piwa... On uważa,że to napój... Wczoraj znów mu powiedziałam, że mam go dośc, że może wypierda... Że mi już nie zależy... :-( Czasami jak mu tak mówię to widzę, że ma łzy w oczach... ale to i tak nic nie zmienia... Bo On uważa, że to ja mam problem, że jestem zmierzła ... Normalnie tylko płakać się chce... takie życie... do dupy..... a mogłabym mieć lepiej....... sama sobei jestem winna........ miałam tylu fajnych adoratorów a wybrałam małego grubasa .....:-( do tego palacza (nie cierpię) i alkoholika....... Ps. ostatnio wziął moją kartę z bankomatu... wyciągnął prawie całą wypłatę .... i brakuje ponad 300 zł.... i co ja mam zrobić :-(

Gość kur
wnieś sprawę o rozwód a potem o eksmisję pozbędziesz się go tylko czy to jest sposób? jeszcze więcej zacznie pić, najlepiej to go zamknij w jakiejś klatce na miesiąc i się oduczy picia ale z tych postów co piszesz to widze że w tobie jest problem 3 piwa jaki to alkoholizm a ty robisz wielką awanturę i pewnie mąż z przekory i zeby zrobic ci nazłość pije więcej :P

Gość 1982 ladys
wątpię, że z przekory..... boję się, bo u niego w rodznie są alkoholicy....... i nie mam oparcia w jego rodzinie....bo oni nic złego nie widzą w piciu... nawet w jeździe na drugim gazie....wrrrrr

Gość 1982 ladys
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Gość 1982 ladys
kto mi jeszcze coś doradzi??? plissssssssssssssssssssssssssssssssss.........................

Gość kkk****
piwo to alkohol i kropka!jak ktos wypije 3 i jest super trzezwy to niech dmuchnie w balonik.......😠 jak maz tak lubi piwo bo to pyszny napoj to powiedz zeby sobie kupil bezalkoholowe zobaczysz ,ze cie wysmieje.tu nie chodzi o smak tylko o kopa. jak cie wysmieje za bezalkoholowe propozycje wszystko stanie sie jasne.MUSI PIC! szczerze zycze powodzenia. nie jest jeszcze zle wiec walcz o rodzine!

Gość ....finka
Doradze skutecznie -podaj gg...Moze to jeszcze nie alkoholizm ale droga do alkoholizmu.....

Gość 1982 ladys
Dzięki ps. finka - oradź na ladys1982@wp.pl

Gość 1982 ladys
:-(

Gość 1982 ladys

Gość niestety to pijaczyna
nie słuchaj tych bredni, ze wszyscy pija, ze piwo to nie alkohol - jakos wszyscy moi normalni, zdrowi, dobrze zarabiajacy, uczciwi znajomi potrafia napić sie moze raz w tygodniu, albo rzadziej, w wakacje troche czesciej. I jeśli ktoś pije codziennie, i wkurza sie jak chociaz jeden dzien nie moze, to jest alkoholikiem, i kropka. Mieszkanie jest twoje, jego, czy wasze wspolne? Jeśli twoje, to chyba mozesz go eksmitować. Postaw mu najpierw ultimatum, ze jesli nie zapisze sie do grupy wsparcia AA, to wylatuje z domku.

Gość ....finka
Na gg....spotkajmy sie...

Gość 1982 ladys
Buuu.... łatwo mówić - trudno zrobić... Mieszkam na wsi.. ludzie się znają.... mam małe dziecko.... jestem bez pracy... normalny dołek finka - wybacz - alle gg publicznie nie podam... podałam wcześnie e-mail

Gość ....finka
A to juz Twoj problem a nie moj ;ja tylko chcialam doradzic.....

Gość 1982 ladys