Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzzzzwaaaa

kuzzzwaaaa MAM DOŚĆ TYCH SĄSIADÓW!!!!!!!

Polecane posty

Gość Sialalinkaaaaaaa
no i widzisz skoro ci to przeszkadza, to wiesz jak to jest, mnie to krew zalewa jak slysze hip hop nawet nie musi byc glosno, dlatego stosuje sie do takiej zasady "nie rob drugiemu co tobie niemile"

Gość vaniliova a czy ty w ogole
gffg - nie chodzi o to by na kogos kapowac - jesli ktos sporadycznie zrobi imprezke to jest ok ale jesli codziennie od rana do nocy to juz jest wkurwiające a tobie widocznie to nie przeszkadza skoro tolerujesz. Jak juz pisalam ja sama słuchalam muzy na full moze nie codzien ale czesto i gdyby mi ktos tak codziennie dzialal na nerwy to bym mu delikatnie ryjka obiła :P No chyba ze cos tam mi nie przeszkadza wtedy inaczej.

Gość gffgf
ja tez sobie wlacze na full ,nie codziennie ale wlacze muze . a slysze ja codziennie jak nie techno ,to disco polo a jak nie to to punk czy metal. to prawda ze mi nie przeszkadza bo sama luubie glosno sluchac. wiecie moze dlatego ze ja tu mieszkam od urodzenia i lepiej z ludzmi z mojego bloku nie zadzierac.

Gość a może to ...
:-p:-p:-p

Gość vaniliova a czy ty w ogole
ja tam nie mam problemow z sasiadami ale fakt ze to oni przyczynili sie do moich mandatów:P dzwonili do dzielnicowego na zmiane a ja dalej robilam swoje, najpierw ze mną rozmawiali a ja ze cisza nocna po 22 i ble ble ble. A w sadzie okazalo sie ze w bloku nie ma czegos takiego jak cisza nocna. W bloku nalezy nie zaklocac spokoju innym bez wzgledu na pore. Na wyroku mam nawet uzasadnienie z paragrafem ale nie chce mi sie go teraz szukac. Zeby wam napisac dokladnie. Dodam ze muzy sluchalam najpozniej do 20

Gość gffgf
ja slucham miedzy 10 rano a 14 ,na przeciwko mam starszych ludzi ,pod soba tez i po bokach ok.50lat. ta na przeciwko juz dostala mandat za wzywanie policji bezpodstawne i jeszcze podawala sie za inna sasiadkie:D

Gość Sialalinkaaaaaaa
i naprawde masz sie z czego cieszyc chyba z wlasnej glupoty, zycze ci aby cie tez nikt na starosc nie szanowal

Gość gffgf
a ja sie nie dziwie temu chlopakowi sztywna jestes ze nie wiem. po 1 nie ma mnie wzywala ,po 2 to stara kurwa ktora kazdego podsluchuje wiec sobie daruj te mondrosci tym bardziej ze oni tez sluchaja glosno myzki ,wszyscy bez wyjatku i co ty na to jak o 23 leci bo do tanga trzeba dwojga? albo o 6 powiedz janku gdzies ty byl?

WSPÓŁCZUJĘ! u nas tez jest problem z sasiadami.. niestety w nowych mieszkaniach slychac wszystko- a najgorsze jest to, ze teraz wszyscy maja pootwierane okna i balkony i wieczorami to slychac sasiadow z przeciwka nawet- po drugiej stronie podworka :/ i to regularnie po 22. spie z zatyczkami, bo inaczej nie daje rady. ale wracajac do twojego problemu, to ja bym zaczela od osobistego upominania, jak nie, to przedstaw przepisy- o niezaklocaniu porzadku i powiedz, ze prawo stoi po twojej stronie i ze mozesz w kazdej chwili wezwac policje czy tam straz miejska. jak straszenie nie pomoze to wzywaj, jak i to bedzie za malo to idz z tym do sadu. jak sie nie da polubownie, to zacznij uprzykrzac zycie sasiadowi.. tylko nie wiem, jaka zemsta bedzie skuteczna, skoro akurat halas mu nie przeszkadza :o

Gość mondrosci
:D:D:D, zamiast sluchac hip hopu lepiej zrobisz jak pocwiczysz ortografie

Gość Sialalinkaaaaaaa
jakiemu chlopakowi? Ja nie jestem sztywna tylko szanuje innych, a w tym nie widze nic wspolnego

Gość gffgf
a moze lepiej bedzie jak kupisz mi nowa klawiature polonistko? dobra ide do pracy widze ze tu same anioly i mistrzowie orgtografi.

Gość Sialalinkaaaaaaa
"mondrosci" to chyba nie wina klawiatury

Gość Awelina
rozumiem cię :O

Gość gffgf
nie oczywiscie ze nie tak bo nieznam polskich slow wstawiam litery gdzie nie trzeba:/ jak sie nie ma do czego przyczepic to i ort. dobry powod :D B.O

Gość Sialalinkaaaaaaa
to jest jeden z najwiekszych powodow, do ktorych sie mozna doczepic, bo to az boli w oczy

Gość no ale mondrosci
? :DDDD ja jebie, rozumiem ze mozna mylic sie przy rz, ch itp ale kurwa mondrosci? :DD